Bağlar Mahallesini Asfaltlandı

Güncelleme Tarihi:

Bağlar Mahallesini Asfaltlandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2015 16:46

ADAPAZARI BELEDİYESİ BAŞKAN YARDIMCISI RIDVAN ÖZÜM ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ.

Adapazarı Belediyesi Fen İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Özüm, Bağlar mahallesinde yapılan asfalt ve yeni yol çalışmalarını inceledi.
Adapazarı Belediyesi, Temmuz ayında başlattığı asfalt çalışmalarını yüzde 95 oranında tamamladı. Mevcut mahalleler ve mahalle statüsüne giren köylerdeki asfalt çalışmalarına aralıksız devam eden Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, hava şartları iyi gittiği müddetçe asfalt çalışmalarına devam ediyor.
Yeni açılan yollar ve asfalt çalışmalarını inceleyen Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Rıdvan Özüm, Bağlar mahallesinde olduğu gibi tüm mahallelerde yaptıkları asfalt çalışmalarının kaliteli ve uzun ömürlü olmasına özen gösterdiklerini ifade etti. Özüm, “Bu dönem sınırlarımızdaki mahallelerimizde özellikle kuzey bölgemizde büyük bir asfalt çalışması gerçekleştirdik. Hava şartları iyi gittiği sürece asfalt ve yol açma çalışmalarımız devam edecek" dedi.
Mahallede yapılan asfalt ve yol açma çalışmalardan memnun olduğunu belirten Bağlar Mahallesi Muhtarı Hikmet Arun, "Adapazarı Belediye Başkanımız Süleyman Dişli, mahallemizin her meselesini takip ediyor. Problemlerimizi aktarıyoruz, kendisi bunların çözümü için gerekli talimatları ilgili birimlere veriyor. Bu işbirliği ile daha kısa sürede çalışmalar meyvesini veriyor. Mahallemize hizmet yapılmasından mutluluk duyuyoruz. Bu vesileyle Adapazarı Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!