AK Parti Sakarya İl Başkanı Kılıç'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Sakarya İl Başkanı Kılıça ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2015 16:50

Haberin Devamı

SAKARYA (AA) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya İl Başkanlığı görevine seçilen Fevzi Kılıç ve yeni il yönetimini ziyaret etti.

Toçoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik içerisinde Sakarya’da AK Parti bayrağını daha yükseklere taşıyacaklarını söyledi.

Partinin olağan kongresinin Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirdiklerini anımsatan Toçoğlu, "Demokrasi şöleni içerisinde geçen kongremiz sonrasında değerli arkadaşımız Fevzi Kılıç, il başkanlığı görevini devraldı. Kılıç ve yeni yönetimine bir kez daha Allah’tan muvaffakıyet diliyorum. Önümüzde çok önemli bir genel seçim süreci var. Biz teşkilatlarımızın gücüne inanıyoruz. Sayın Bakanımız, milletvekillerimiz, büyükşehir ve ilçe belediyelerimiz ile genel seçimlerde yeniden büyük bir zafer kazanacağız" diye konuştu.

Haberin Devamı

Kılıç da genel seçimlerde de "7 Güzel Adam" sloganıyla seçim çalışmalarını en iyi şekilde gerçekleştireceklerini dile getirdi,

Yeni il yönetiminin belirlenmesinin ardından seçim süreci için çalışmaya başladıklarını aktaran Kılıç, “İl başkanlığı için Sayın Başbakanımız şahsımıza teveccüh gösterdi. Yeni il yönetimimizi de belirledik. Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımızın da bu zorlu süreçte bizlerin yanında yer alacağını biliyoruz. Allah almış olduğumuz görevi en güzel şekilde yerine getirmeyi nasip etsin. Tüm teşkilatlarımızla Sakarya’da önemli bir başarı kazanacağız” ifadesini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!