AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Üstün, Özel Adatıp Hastanesi’ni Ziyaret Etti

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Üstün, Özel Adatıp Hastanesi’ni Ziyaret Etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 17:23

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AYHAN SEFER ÜSTÜN, ÖZEL ADATIP HASTANESİNİ ZİYARET ETTİ.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Adayı Ayhan Sefer Üstün, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve beraberindeki AK Parti heyeti Özel Adatıp Hastanesi’ni ziyaret etti.
Özel Adatıp Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kocabıyık, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Öner ve Başhekim Yadımcısı Dr. İlke Er tarafından misafir edilen AK Parti Heyeti hastaları ziyaret etti. Öncelikle yataklı servislerdeki hastalara geçmiş olsun ziyaretinde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve beraberindeki Ak Parti heyeti, ardından Özel Adatıp Hastanesi’nin çeşitli birimlerini gezerek incelemelerde bulundular. Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kocabıyık ve Başhekim Uzm. Dr. Gökhan Öner tarafından devam eden çalışmalar ve yeni yatırımlar hakkında bilgilendirilen Ak Parti Heyeti Özel Adatıp Hastanesi’nde bulunan teknolojik yatırımları ve yeni inşaat çalışmasını dikkatle incelediler. Sakarya için bu çapta bir yatırımın gerekli olduğunu düşündüğünü söyleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, “Şehrimizde sağlık alanında yatırım yapılıyor olması hem sağladığı istihdam açısından hem de halkımızın alacağı sağlık hizmetinin kalitesinin artması açısından gayet olumludur. Özel Adatıp Hastanesi’ne yaptığımız bu ziyaret esnasında gördük ki sadece Sakarya’dan değil Düzce’den gelip sağlık hizmeti alan vatandaşlarımız var. Hastaların aldığı kaliteli sağlık hizmetinin çevre illere de veriliyor olması, şehrimiz adına gurur vericidir” dedi.
Özel Adatıp Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Öner ise Sakarya ve çevre illere kaliteli sağlık hizmeti vermek için çalıştıklarını ifade ederek, “Teknolojik olarak üst düzey yatırımlar yapıyor, hastalarımıza kaliteli sağlık hizmeti sunmak için gece gündüz çalışıyoruz. Mevcut hastanemizin yatak kapasitesini de Yönetim Kurulu Başkanımız Orhan Kocabıyık’ın talimatıyla 125 yatağa çıkarıyoruz. Aynı zamanda genel yoğun bakım ve yeni doğan yoğum bakım ünitelerimizin yatak sayılarını da arttırıyoruz. Yatak kapasitemizin arttırılmasının yanında, hastanemizi ileri teknolojik cihazlarla da donatıyoruz. Hizmet kalitemizi arttırmak adına konusunda uzman hekimlerin yanı sıra tüm hemşirelerimiz ve yardımcı sağlık personellerimizin eğitimine de büyük önem veriyoruz. 2016 yılının sonuna kadar da yatırımlarımızı tamamlamayı, Sakarya halkına ve çevre illere kaliteli sağlık hizmeti sunmayı hedefliyoruz” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!