Adatıp Hastanesi’nde Performans Değerlendirme Toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Adatıp Hastanesi’nde Performans Değerlendirme Toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2015 16:50

ÖZEL ADATIP HASTANESİ YÖNETİMİ, TÜM BİRİMLERİN PERFORMANS KRİTERLERİNİN DEĞERLENDİRMESİNE YÖNELİK TOPLANTI YAPTI.

Özel Adatıp Hastanesi yönetimi, tüm birimlerin Performans Kriterlerinin değerlendirmesine yönelik toplantı yaptı.
Lima Park Otel’de düzenlenen toplantıya Özel Adatıp Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Başhekimi Gökhan Öner ile Genel Müdür Ozan Aydınlar, hastanenin işleyişinde önemli bir paya sahip olan Koordinasyon ekibinin yanı sıra Anadolu Sağlık Merkezi, BSK ve Medicana Hastaneler Grubunda CEO olarak da görev yapan Dr. Murat Dayanıklı ile Banu Başaran da danışmanlık hizmetleri kapsamında katıldı.
Katılımcılar, Yönetim kurulu nezdinde, 2015 yılının ilk üç ayını içeren değişim, gelişim ve modernizasyon sürecindeki performans kriterlerini değerlendirdi. Toplantıda Tıbbi Hizmetler, Hemşirelik Hizmetleri, Hasta Hizmetleri, Hasta Hakları, Basın - Yayın ve Halkla İlişkiler, İnsan Kaynakları, Kurumsal Pazarlama ve İletişim, Malzeme Yönetimi, Medikal Muhasebe, Temizlik Hizmetleri ve Tıbbi Mühendislik departmanları sunumlarını gerçekleştirdi.
“Bizim için her şeyden önemlisi insan sağlığıdır” diyen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Başhekim Gökhan Öner, “Şu anda büyük bir yatırım yapıyor, binamızı inşa ediyoruz ancak hizmet vermeye devam ettiğimiz bölümlerin de tamamını yeniliyoruz. Yönetim kurulu Başkanımız Orhan Kocabıyık’ın talimatı ve özel isteğiyle, Sakarya’nın tamamı ile çevre illere de hizmet verecek şekilde teknolojik alt yapıyı ve hizmet kalitesini de arttırmak adına yoğun bir çalışma içerisindeyiz” dedi.
Özel Adatıp Hastanesi Genel Müdürü Ozan Aydınlar, bütün birimlerinin performans ölçümlerinin yapılmasının, profesyonel hastanecilik anlayışı için vazgeçilmez bir gösterge olduğunun altını çizerek, “Birimler bazında performans ölçümlemeleri, sağlık hizmeti kalitesini arttırma yolunda kısa zamanda ilerlememizi sağlıyor. Aksayan noktalar varsa sebepleri ortaya konarak, anında müdahale etme konusunda zaman kazandırırken, çözüm bulma yolunu da açıyor” diye konuştu.
Toplantı sonunda katılımcılar hep beraber havuz başında akşam yemeği yedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!