3 kişinin öldüğü kahvehane saldırısında 2 kişi gözaltında (2)

Güncelleme Tarihi:

3 kişinin öldüğü kahvehane saldırısında 2 kişi gözaltında (2)
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2016 16:13

3 kişinin öldüğü kahvehane saldırısında 2 kişi gözaltında (2)

Haberin Devamı

3 KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ
Rize'nin İkizdere İlçesi Güneyce Köyü’nde kahvehaneye otomatik silahlarla düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden 43 yaşındaki Yaşar Akyıldız ile kardeşi 42 yaşındaki Ahmet Şahin Akyıldız ve 65 yaşındaki Abdullah Özkan için Güneyce köyü Merkez Cami'nde  düzenlenen cenaze törenine İkizdere Kaymakamı Halil İbrahim Kazar, İkizdere Belediye Başkanı Hasan Köseoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Cenaze namazı öncesi geniş güvenlik önlemleri alınan köydeki yüksek binalar ile köprülerin üzerlerinde keskin nişancılar görev aldı, asker ve polis köyün giriş ve çıkışlarını tuttu. Çevik Kuvvet ekiplerinin de hazır bulunduğu köyde ikindi namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından cenazeler toprağa verildi.
4 KİŞİ DAHA GÖZALTINDA
Bu arada, kahvehanenin taranması olayı ile bağlantıları olduğu gerekçesiyle Trabzon'da durdurulan bir otomobilde bulunan 4 kişi polis tarafından gözaltına alındıktan sonra Rize İl Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edildi. 4 kişi ile birlikte olayda gözaltına alınan kişi sayısı 6'ya yükseldi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!