Osmaniye'de sokak basketbol turnuvası sona erdi

Güncelleme Tarihi:

Osmaniyede sokak basketbol turnuvası sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2016 15:29

Osmaniye'de sokak basketbol turnuvası sona erdi

Haberin Devamı

TÜRKİYE Basketbol Federasyonu faaliyet programında yer alan sokak basketbol turnuvasının Osmaniye ayağı sona erdi. Turnuvada dereceye girenlere Osmaniye Belediyesi tarafından para ödülü ve başarı belgesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ise kupa ve madalyaları verildi.
Cumhuriyet Meydanı'nda başlayan turnuvaya küçükler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde toplam 96 takım ile birlikte 350 sporcu katıldı. Osmaniye, turnuvanın düzenlendiği 41 kent içerisinde Gaziantep'ten sonra en yüksek katılımın olduğu ikinci olarak çok sayıda büyükşehiri geride bıraktı. Katılımın yüksek olması nedeni ile 2 günde bitmesi planlanan turnuva ancak 4 günde tamamlanabildi.

'KATILIMDA İKİNCİ OLMAK ÖNEMLİ'
TBF Osmaniye İl Temsilcisi Cengiz Akbaş çok güzel bir turnuva gerçekleştirdiklerini söyledi. Turnuvayı 2 gün boyunca takip eden TBF Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Serkan Erdem ise Osmaniye'de mükemmel bir organizasyona imza atıldığını söyledi. TBF'de Osmaniye'yi ve hatta bu bölgeyi temsil eden Erdem, "Osmaniye'de basketbola ilgi her geçen gün artıyor. Buna katkı sağlayan herkesi kutluyorum. Belediyemizin turnuvayı sahiplenmesi bu turnuvaya ayrı bir güzellik kattı. Şu anda TBF'nin organizasyonunda 41 ilde 3x3 maçlar oynanıyor. Katılım yönünden İstanbul gibi büyükşehirleri geride bırakarak ikinci olmak çok önemli" dedi.

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

İE (AÖ) (01.06.2016, FOTOĞRAFLI)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!