Osmaniye'de güvercin festivali hazırlığı

Güncelleme Tarihi:

Osmaniyede güvercin festivali hazırlığı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2017 12:04

Osmaniye'de güvercin festivali hazırlığı

Haberin Devamı

OSMANİYE Güvercin Severler Derneği tarafından bu yıl 12'ncisi düzenlenecek 'Güvercin Festivali'nin hazırlıkları devam ediyor.
Festival Tertip Komitesi Başkanı Hakan Tuncer, desteklerinden dolayı ziyaret ettiği Başkan Kara’ya teşekkür plaketi verdi. 5 Şubat'ta yapılacak etkinlik hakkında tertip komitesinin aktardığı bilgileri dinleyen Başkan Kara ise şöyle konuştu:
"Osmaniye'nin tanıtımına ve tanıtılmasına katkı sağlayan önemli bir festival. Bu festivalde Türkiye’nin her yerinden hatta yakın coğrafyadaki ülkelerden de katılımlar olduğunu biliyorum. Osmaniye bu noktada her geçen gün biraz daha üst düzey festival düzenleyen bir il haline geldi. Ciddi anlamda katılımlar olmaya başladı. Bu işin hem tanıtım, turizm boyutunun yanı sıra ekonomik ve sosyal açıdan da katkısı var."
OTELLERDE YER KALMADI
Güvercin Festivali Tertip Komitesi Başkanı Hakan Tuncer de festivale il dışından gelenler nedeniyle Osmaniye’deki otellerde yer kalmadığını vurgulayarak "Festival sayesinde Osmaniye’mizin ekonomisine de katkıda bulunmuş oluyoruz. Sayın başkanımız belediye başkanı olmadan önce de her festivalimize katıldı maddi manevi destek verdi" diye konuştu.

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!