OKÜ'de sosyal alanlar geliştiriyor

Güncelleme Tarihi:

OKÜde sosyal alanlar geliştiriyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2018 15:44

OKÜ'de sosyal alanlar geliştiriyor

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ), çalışanlarına ve öğrencilere yönelik, sosyal alanlarını geliştiriyor.
Yıl boyunca çok sayıda ve çeşitlilikte sosyal, sanatsal, kültürel ve sportif etkinlikler düzenleyen üniversite, akademik, idari personel ve öğrencilerin sosyal anlamda kaliteli zaman geçirebilmeleri için Karacaoğlan Yerleşkesi’nde hobilerini de kapsayan çalışmalar yaptı.
OKÜ Karacaoğlan Yerleşkesi’nin bütün aktivitelerin, ilham vermesinin yanı sıra çalışanlarının ve öğrencilerinin dinlenmesi, hoş vakit geçirmesi, sosyalleşmesi için de farklı öneriler sunuyor. Gençleri kütüphaneye çekme, çalışanların ise motivasyonunu artırma amacıyla yapılan kaydırak, Osmaniyelilerin, bölge halkının, öğrencilerin ilgisini çeken Celil Ataserver Oyuncak Müzesi’nin de bulunduğu binanın girişinde faaliyete geçti.
Ayrıca yapımı devam eden kaya tırmanma duvarları, plaj voleybol sahası, koşu parkurlarını çalışanlarının ve öğrencilerin hizmetine sunmaya hazırlanan OKÜ, squash salonu, bilardo masaları, basketbol sahaları, futbol sahaları, ping pong masaları ve masa oyunları ile sosyal alanlarını genişletmeyi hedefliyor. Kütüphane içerisine yapılan kaydırak için Google'den esinlendiklerini ifade eden Rektör Prof. Dr. Murat Türk, bölge halkının uğrak mekânlarından birisi haline gelen Kütüphaneyi ve Celil Ataserver Oyuncak Müzesi’ni ziyaretçilerin gezip giderken onlarda daha farklı bir iz bırakmayı amaçladıklarını söyledi. Murat Türk, "Önümüzdeki aylarda ise Karacaoğlan Yerleşkemizde yapımı süren ve bitme aşamasında olan kaya tırmanma duvarları, plaj voleybol sahası, koşu parkurlarını çalışanlarımızın ve öğrencilerimizin hizmetine sunacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!