Osmaniye'de PTT'den 178'inci müşteriye hediye

Güncelleme Tarihi:

Osmaniyede PTTden 178inci müşteriye hediye
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2018 11:59

Osmaniye'de PTT'den 178'inci müşteriye hediye

Haberin Devamı

OSMANİYE, (DHA) OSMANİYE'de, PTT'nin 178'inci kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında, 178'inci müşteriye çeşitli hediyeler verildi. Osmaniye PTT Başmüdürü Abdulkadir Dağdemir, köklü bir tarihi geçmişe ve kültürel mirasa sahip olan teşkilatın bu yıl 178'inci kuruluş yıldönümüne ulaşmanın onur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.  Yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi veren Dağdemir, "Teşkilatımız; kurulduğu 23 Ekim 1840 tarihinden bu güne bu yüce Millete en iyi hizmeti sunma yolunda, özverili çalışmaları, yeniliğin ve her değişimin hızlıca benimsendiği bir sistem üzerine kuran PTT büyük bir dikkat ve titizlik ile müşteri memnuniyetini esas alarak, beklentilerini karşılayacak şekilde hizmet vermektedir. Yaygın işyeri ağı, personeli ve hizmet yelpazesi ile Ülkemizin en ücra köşelerinde hizmet veren teşkilatımız; İlimiz genelinde 5 merkez, 18 şube ve 9 acente olmak üzere toplam 32 işyerinde 183 personel , 37 adet motosiklet, 23 adet araç, 10 adeti il merkezinde olmak üzere toplam 27 adet PTTMatik (ATM) cihazı ile müşterilerimize kesintisiz hizmet sunmaktadır"dedi.
Dağdemir, tüm Türkiye de olduğu gibi, Osmaniye'de de, müşterilerin, Posta, Kargo , Bankacılık ve e-ticaret alanlarında, bilgi teknolojilerinin kullanılarak, mutluluk ve huzur içerisinde, yanında hizmet alabilmesi, personelin de hizmet etmekten keyif alacağı gurur duyduğu alanlar oluşturmak sürekli hedefleri olduğunu kaydetti.
Akabinde Cebeli Bereket PTT Merkez Müdürlüğünde 178. müşteriye hatıra pulu, saat, PTT Maskotları ve yine PTT'nin basmış olduğu Hz Muhammet'in (SAV) Mektupları adlı kitap hediye edildi.

FOTOĞRFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!