Orduspor'da Santos krizi

Güncelleme Tarihi:

Ordusporda Santos krizi
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2016 15:40

- Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Orduspor'da ülkesi Brezilya'ya giden Clarissa Dos Santos, alacaklarının ödenmemesi üzerine Türkiye'ye dönmedi- Kulüp başkanı Pamuk:- "Oyuncunun parasını ödeyerek Türkiye'ye gelmesi için ikna etmeye çalışıyoruz"

Haberin Devamı

ORDU (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Orduspor'un Brezilyalı oyuncusu Clarissa Dos Santos, alacaklarının ödenmemesi üzerine ülkesinden dönmedi.

Kulüp başkanı Yaşar Pamuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta lige verilen arada ülkesine giden Brezilyalı oyuncu Clarissa Dos Santos'un, alacaklarının ödenmemesi gerekçesiyle Türkiye'ye dönmeyerek takımdaki yerini almadığını söyledi.

Oyuncuyu yaklaşık bir ay önce büyük uğraşlarla takıma kazandırdıklarını belirten Pamuk, "Çok güvendiğimiz ve Orduspor'u bulunduğu konumdan yukarılara taşıyacağına inandığımız oyuncumuz maalesef dönmedi. Bundan dolayı da Abdullah Gül Üniversitesi maçında oynayamadı" dedi.

Pamuk, oyuncunun şimdilik Orduspor'la bağlarını kopardığını ifade ederek, "Böylesine önemli bir oyuncuyu takıma tekrar kazandırmak istiyoruz. Bunun için çalışmalarımız sürüyor. Oyuncunun alacağını ödemek için uğraşıyoruz. Teknik ekibimiz de ikna etmeye çalışıyor" diye konuştu.

Haberin Devamı

Brezilyalı Santos'un Orduspor adına önemli bir oyuncu olduğunu vurgulayan Pamuk, "Oyuncunun parasını ödeyerek Türkiye'ye gelmesi için ikna etmeye çalışıyoruz. Biz elimizden geleni yapacağız ancak kulübün yaşadığı maddi krizler de ortada. Ne kadar başarılı oluruz bilemiyorum. Oyuncunun durumu bir iki güne kadar belli olur" değerlendirmesinde bulundu.

Pamuk, maddi olarak güçlerinin tükendiğini, bundan dolayı zor günler geçirdiklerini sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!