ODÜ Rektörü Yarılgaç'a teşekkür plaketi

Güncelleme Tarihi:

ODÜ Rektörü Yarılgaça teşekkür plaketi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2014 17:34

Haberin Devamı

ORDU (AA) - Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Genel Sekreteri Erdoğan Çelebi, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç'ı makamında ziyaret ederek Üniversiteler Spor Ligi'ne (ÜNİLİG) ev sahipliğinden dolayı plaket verdi.

ODÜ Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç'ın makamında gerçekleşen programda Üniversite Sporları Organizasyon Temsilcisi Doç. Dr. Hürmüz Koç, ODÜ ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Sedat Çakmak da bulundu.

Çelebi görüşmede, Ordu Üniversitesi'nin katkılarıyla yapılan Üniversiteler Arası Futbol 2. Lig Grup Birinciliği Müsabakalarının ODÜ'de gerçekleşmesinden dolayı Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç'a memnuniyetini ifade ederek spor, müzik ve eğlenceyi bir araya getiren Türkiye'nin en büyük gençlik festivali olan KOÇ Fest'i de Ordu'da Ordu Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştirmek istediklerini belirtti.

Haberin Devamı

Altı üniversitenin katılımıyla gerçekleşen Üniversiteler Arası Futbol Müsabakaları'na ev sahipliği yapmanın memnuniyetini dile getiren Yarılgaç ise Çelebi'nin KOÇ Fest'le ilgili teklifi üzerine şunları kaydetti:

"Ulusal anlamda en kapsamlı organizasyonlardan biri olan KOÇ Fest'in üniversitemizde gerçekleşmesi Ordu halkı ve üniversitemiz öğrencileri için de sevindirici bir haber olacaktır. Gelişen ve gün geçtikçe gelişmeye devam eden bir üniversite olarak böylesine ulusal organizasyonlara ev sahipliği yapmaktan her zaman memnuniyet duyarız. Bu etkinlik, hem Ordu ilimiz için büyük bir ekonomik getiri sağlayacak hem de üniversitemize sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal anlamda bir canlılık kazandıracaktır. Bu bakımdan KOÇ Fest'i üniversitemizde ağırlamaktan kıvanç duyarız."

Konuşmaların ardından verilen plaket dolayısıyla memnuniyetini belirten Rektör Yarılgaç, Çelebiye ODÜ'nün hatırası olarak kahve fincanı hediye etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!