Kabadüz'e Kültür Merkezi ve Belediye binası yapılacak

Güncelleme Tarihi:

Kabadüze Kültür Merkezi ve Belediye binası yapılacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2017 10:15

Kabadüz'e Kültür Merkezi ve Belediye binası yapılacak

Haberin Devamı

Nedim KOVAN/KABADÜZ (Ordu), (DHA) - ORDU Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Kabadüz İlçesi'ne Kültür Merkezi ve İlçe Belediye hizmet binası yapılacağını, ihalesi yapılarak sözleşmesi imzalanan projenin yapımınada kısa süre içerisinde başlayacaklarını söyledi.
 Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Kabadüz’de yapılacak kültür merkezi ve belediye hizmet binasının ilçede büyük bir eksikliği gidereceğini söyledi. İhalesi yapılarak sözleşmesi imzalanan projenin yapımına kısa sürede başlamayı planladıklarını belirten Başkan Enver Yılmaz,  “Kabadüz Kültür Merkezi ve İlçe Belediyesi hizmet binasının yapımıyla ilgili yüklenici firma ile sözleşmeyi imzaladık. İnşallah kısa zamanda Kabadüz ilçemizin hem belediye binası sorununu çözecek hem de vatandaşlarımız için önemli bir sosyal alan mahiyetinde olacak projemizi hayata geçireceğiz. Projeyi kültür merkezimiz ve belediye hizmet binamızın bir arada olacak şekilde hazırladık. Arsa alanı 2 bin 566 metrekare, inşaat alanı ise 3 bin 809 metrekare olan kültür merkezi projemiz ilçenin can damarı olacak” dedi.
Başkan Yılmaz, Kültür Merkezi projesi kapsamında belediye hizmet binasında, 140 kişilik çok amaçlı salon, sığınak, sanatçı hazırlık odası, sergi salonları, atölyeler ve kütüphane olacağını da sözlerine ekledi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!