İşadamları iftar yemeğinde bir araya geldi

Güncelleme Tarihi:

İşadamları iftar yemeğinde bir araya geldi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2016 12:20

İşadamları iftar yemeğinde bir araya geldi

Haberin Devamı

Ferudun ALTUNTAŞ/FATSA(Ordu), (DHA) - ORDU'da Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası (FATSO) tarafından düzenlenen iftar programında kurumlar vergisi rekortmenlerine ve en çok istihdam sağlayan firma yetkililerine Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, tarafından plaket verildi.

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası (FATSO) tarafından iftar yemeği programı düzenlendi. İftar yemeğine Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çoruh, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, FATSO Başkanı Tayfun Karataş ve FATSO üyeleri katıldı.

İftar programında konuşan FATSO Başkanı Tayfun Karataş, "Bugün burada geleneksel olarak üyelerimizle birlikte iftar yemeğinde buluştuk. Gelir vergisi, kurumlar vergisi, İstihdama katkı sağlayan firmalar, ihracatçı firmalar ve milli sporcularımıza ödül vereceğiz. İstihdam katkı sağlayan 15 bin kişiye iş ve aş sağladığınız için üyelerimize çok teşekkür etmek istiyorum. Bölgemizde istihdama ciddi katkı sağlayan ve ülke ekonomisine vergileri ile katma değer katan yatırımcılara kurumum ve şahsım adına teşekkür ederim" dedi.

İftar programında konuşma yapan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu iş adamlarının memleketleri için çok önemli olduğunu belirterek "İstihdam, ihracat gibi ekonomik gibi kavramlar çok önemlidir. Memleketimiz üzerinde değişik oyunlar oynanıyor, o yüzden sizlerin ticareti bizler için çok önemli. Yaptığınız ticari çalışmaları sadece kendiniz için değil bu memleketin içinde yaptığınızın bilincinde olun. Sizler kazandıkça, sizler ürettikçe sadece siz değil memleketimiz kazanıyor" dedi. Daha sonra kurumlar vergisi rekortmenlerine ve en çok istihdam sağlayan firma yetkililerine Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, tarafından plaket verildi.

FOOTĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!