Fatsa’da El Emeği Ürünler Kermeste Görücüye Çıkarıldı

Güncelleme Tarihi:

Fatsa’da El Emeği Ürünler Kermeste Görücüye Çıkarıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2015 15:53

ORDU'NUN FATSA İLÇESİNDE ÖĞRENCİLER KERMES AÇTILAR...(AHMET ALTAY/ORDU-İHA)

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri el emeği göz nuru ürünlerini düzenlediği kermeste görücüye çıkardı.
İlçenin Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen kermesin açılışına Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Akyol ve çok sayıda davetli katıldı.
7 - 11 Aralık tarihleri arasında açık olarak devam edecek olan kermese tüm Fatsalıları davet eden Okul Müdürü Feray Eren, “Öğrencilerimizin hazırladığı bu güzel ürünleri kermesimizde Fatsalıların beğenisine çıkardık. Katkı sağlayan, ziyaret eden herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Kermesten elde edilen geliri okul ile birliğine aktarılacak. Yine öğrencilerimizin ihtiyaçları için kullanılacak" dedi.
Bu ve benzeri programların öğrenci motivasyonunu artırdığını ifade eden İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Akyol ise yaptığı açıklamada, "Pırıl pırıl öğrencilerimiz güzel bir işe imza atmış. Kermeste çok güzel ürünler bulunuyor. Herkese kermesi ziyaret etmesini tavsiye ediyorum” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!