Türkiye Okullar arası Bilardo Şampiyonası Niğde’de

Güncelleme Tarihi:

Türkiye Okullar arası Bilardo Şampiyonası Niğde’de
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2018 13:57

Türkiye Okullar arası Bilardo Şampiyonası Niğde’de

Haberin Devamı

Ali KADI/NİĞDE,(DHA)-TÜRKİYE Bilardo Federasyonu Niğde İl Temsilcisi Bülent Soyuak,  Türkiye Bilardo Şampiyonası’nın Niğde’de yapılacağını söyledi.
Türkiye genelinde en iyi 100 bilardo sporcusu arasında Niğde’den 4 sporcunun yer aldığını belirten Soyuak, “Bünyemizde önemli sporcular barındırıyoruz. Bu anlamda da  bilardo federasyonu tarafından 2019 yılında 25-28 tarihlerinde Okullar arası  bilardo şampiyonası Niğde’de düzenlenecek. Bu şampiyona Niğde’miz açısında büyük bir organizasyon. Lisanslı sporcu sayımız 50 civarında bunun arttırılması için herkesin desteğine ihtiyacımız var.. Lisanlı sporcularımızın  okullar arası  bilardo şampiyonasına katılma fırsatı bulunuyor” dedi.
BİLARDO ŞAMPİYONU YILMAZ’IN  HEDEFİ AVRUPA
Bu yıl Kırşehir’de düzenlenen geleneksel 4. Neşet Ertaş Büyükler 3 Bant Bilardo Turnuvası’nda Şampiyon olan Niğde Cadde Bilardo Spor Kulübü Sporcusu Savaş Yılmaz'ın kenti en iyi şekilde temsil ettiğini belirterek şöyle konuştu: 
“4’üncüsü düzenlenen Neşet Ertaş Turnuvasında Niğde’yi en iyi şekilde temsil ettiğimi düşünüyorum. Birinci geldim. Geçen senede derece almıştım. Takım arkadaşlarımla beraber yarıştık. Niğde’nin adını en iyi şekilde duyurduğumuzu düşünüyorum. İzmir’de takım olarak gittik.  Niğde Cadde Bilardo Spor Kulübü olarak birinci geldik. Bu sene birinci ligde mücadele edeceğiz. İnşallah derece alırsak Avrupa’ya gitmeyi düşünüyorum. Bilardo dışardan görüntüyü zaman sobayla atış yapılıyor gibi görünüyor ama masanın bazı noktalarında matematik hesapları var. Geometri var, fizik var. Kolay bir spor değil."

 FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!