Başkan Özkan, hizmetlerini anlattı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Özkan, hizmetlerini anlattı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2018 16:11

Başkan Özkan, hizmetlerini anlattı

Haberin Devamı

Ali KADI, NİĞDE,(DHA)-NİĞDE Belediye Başkanı Rifat Özkan, bir yılda yaptığı hizmetleri yerinde tanıttı.
Belediye Başkanı Özkan, düzenlediği basın toplantısıyla çalışmaları hakkında bilgi verdi. Özkan, "Son bir yılımızda dahil AK Belediyecilik döneminde yaptıklarımız teminatımızdır" dedi.

Özkan, yerel seçimlerle ilgili, "Genel Merkezimizin talimatı ile Türkiye’de hiçbir belediye başkanı aday adaylık başvurusu yapmayacak. Mevcut belediye başkanları doğal olarak aday adayı konumunda değerlendiriliyor. Bizde genel merkezimizin vermiş olduğu talimatlar doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizim her zaman işimiz hizmet, gücümüz millet oldu. Milletimize ve Niğde’mize hizmet sevdalısı olarak görevimizin başındayız" diye konuştu.

Bugüne kadar yapmış olduğu çalışmaları anlatmanın yanı sıra gelecek dönem için ise yapacağı bazı projeleri de anlatan Belediye Başkanı Özkan, şunları söyledi:
"Bundan yaklaşık 2 ay önce yapmış olduğumuz bilgilendirme toplantımızda da ifade ettiğim gibi göreve geldiğim son bir yıl içerisinde Niğde'miz için çalışma programımızı kısa, orta ve uzun vadede projeler olarak ayarlamış ve bu şekilde de halkımızın yanında halkımızla iç içe bu hizmetlerimizi gerçekleştirmiştik. Aynı kararlılık ve azimle sürdürdüğümüz görevimizi, orta ve uzun vadeli projelerimizi de hayata geçirerek devam ediyoruz. Son bir yıllık süre zarfında fiziki belediyecilik adına caddeler, sokaklar, parklar, sosyal tesisler üretirken sosyal belediyecilik adına her kesimi kucaklayan hizmetleri proje bazlı olarak üretmeyi hedefledik. Göreve geldiğimizde devam eden kentsel dönüşüm projemiz, her kesime yönelik az sayıda da olsa sanat, kültür, turizm, bilim spor çalışmalarımızla Niğde'de büyük değişimin temellerini hep birlikte attık. Bu çalışmalarımız sadece bir başlangıç olup artarak devam edecektir. Öncelikle şunu söylemek isterim ki Niğde AK Belediyecilik döneminde bambaşka bir çehre kazandı. Bu kazandığı çehreye insanımızın istek ve ihtiyaçları doğrultusunda bizlerde son bir yılda yenilerini ekleyerek devam ettik."
BELEDİYECİLİKTE BİLGİ, BİRİKİM, TECRÜBE

Belediye Başkanı Özkan, açıklamaları şöyle sürdürdü:
"Bu bakımdan şehirler yaşayan varlıklardır. Çünkü şehirleri oluşturan sonuçta insanlardır. İnsanımızın yaşamı devam ettikçe ihtiyaçlarda zamana göre değişir. Dün ihtiyaç olan bugün ihtiyaç olmaktan çıkar. Bugün hiç ihtiyaç olmayan ve adı bile akılda olmayan bir konu yarın şehir için önemli bir ihtiyaç haline gelebilir. Niğde Belediyesi olarak bizlerde bu düşünceleri edindiğim 5 yıllık belediyecilik tecrübemle ortaya koyuyor ve her fırsatta halkımızı bizzat dinleyerek istek ve taleplerine cevap vermeye çalışıyoruz. 3.5 yıllık Belediye Başkan Yardımcısıyken, Belediye Başkanı olarak göreve geldiğim son bir yıl ile birlikte toplamda 4.5 yıllık belediyecilik tecrübesi, bilgi ve birikim ile inşallah, belediyeciliği tanımıma bilgi edinme tecrübe edinme gibi zaman kaybı olmadan büyük projelerimizi de bir bir ortaya koyarak Niğde'mize hizmet etmenin düşüncesindeyiz. Daha öncede belirttiğim gibi, AK Belediyecilik hizmetlerinin kesintiye uğramadan artarak devam etmiştir. Görevi devraldığımda devam eden çalışmaların tamamlanmasının yanı sıra yapılan hizmetlere yeni hizmetler ekledik. Birçok projenin devamını sağlayarak tamamladık ve halkımızın hizmetine sunduk. Birçok yeni proje hazırladık."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!