Kapimed Cemiyeti Ankara’daki Saldırıyı Kınadı

Güncelleme Tarihi:

Kapimed Cemiyeti Ankara’daki Saldırıyı Kınadı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2016 12:09

KAPADOKYA NEVŞEHİR İNTERNET MEDYACILAR YAZARLAR VE GAZETECİLER CEMİYET BAŞKANI COŞKUN SAĞLAMDİN, ANKARA'DA Kİ TERÖR SALDIRISINI KINADI

Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti (KAPİMED) Başkanı Coşkun Sağlamdin, Ankara’da yaşanan ve 28 kişinin vefatıyla sonuçlanan saldırı üzerine yazılı bir açıklama yaparak kınama ve başsağlığı mesajı yayımladı.
Yazılı açıklamasında terörün bir insanlık suçu olduğuna dikkat çeken Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti (KAPİMED) Başkanı Coşkun Sağlamdin açıklamasında; "Milletimizin birlik ve beraberliğine, kardeşliğimize, demokratik yaşama ve geleceğimize yönelik saldırıları kınıyor, saldırıda yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz" dedi.
Sağlamdin, "Toplum olarak üzerimize düşen görev, terörün arkasındaki karanlık güçleri ortaya çıkarttırmak ve gerekli cezanın verilmesini sağlamaktır. Bu hedef doğrultusunda tüm kesimleri göreve davet ediyor, ülkemizin bulunduğu konum ve etrafındaki ateş çemberi göz önünde bulundurularak, herkesin eylem, söylem ve üslubuna dikkat etmesi gerekiyor" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!