Vali Yavuz, hasta çocuğu evinde ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Vali Yavuz, hasta çocuğu evinde ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 17:08

Haberin Devamı

MUŞ (AA) - Vali Seddar Yavuz, yediği fıstığın boğazına kaçmasıyla beyin felci geçiren 2,5 yaşındaki Ömer Baran Yel'i evinde ziyaret etti.

Babasıyla parkta oynarken bir anda boğazında kalan fıstık tanesi nedeniyle beyin felci olan Yel'i ziyaret eden Vali Yavuz, çocuğun iyileşmesi için gerekleri yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Tedavi için çocuğun Almanya'ya gönderileceğini hatırlatan Yavuz, yolculuk öncesi Yel'i ziyaret etmek istediklerini belirterek, "Daha önce İl Sağlık Müdürümüze talimat verdim. Kendisi birçok kez aile görüşmeler yaptı. Konunun geldiğim günde beri takipçisiyim. Dileğimiz, temennimiz Ömer Baran Yel çocuğumuzun en kısa sürede sağlığına kavuşmuş olmasıdır. Bu yönü ile gerek kurumlarımız gerekse hayırseverlerimiz gerçekten duyarlı davranmışlardır." diye konuştu.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere çok sayıda hayırseverin Ömer için çaba gösterdiğini kaydeden Yavuz, şöyle konuştu:

"Ömer'imiz ile çok yakından ilgilenmişler ve tedavi süreçlerine aktif olarak emir ve talimatlarıyla katkı sunmuşlardır. Biz de devlet olarak, onların temsilcisi olarak kardeşimizin yanındayız. Her zaman maddi ve manevi eksikleri ne ise o konuda yardımcı olmaya hazırız. Bu yolculuk öncesinde gerçekten sağlığına kavuşmuş olarak dönmesini dua ediyor, diliyoruz. Ailesine de sabırlar diliyorum. İnşallah Ömer'imiz sağlıklı olarak dönecektir."

Baba Behzat Yel ise, Almanya yoluculuğu öncesi Vali Yavuz'un ziyaretinin büyük bir moral verdiğini belirterek, "Yolculuk öncesi bizim için bir moral oldu. Katkı sağlayan herkese teşekkür ederim." dedi.

Vali Yavuz'a İl Sağlık Müdürü Dr. Serdar Türkoğlu, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Solmaz eşlik etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!