Anasınıfı Öğretmeninden Örnek Davranış

Güncelleme Tarihi:

Anasınıfı Öğretmeninden Örnek Davranış
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2015 10:25

MUŞ’UN MALAZGİRT ATATÜRK İLKOKULU ÖĞRETMENİ RABİA KÜBRA TÜRKYILMAZ, BAŞLATTIĞI KAMPANYA İLE ANASINIFININ TÜM EŞYALARINI YENİLEDİ.

MUŞ (İHA) – Muş’un Malazgirt Atatürk İlkokulu Öğretmeni Rabia Kübra Türkyılmaz, başlattığı kampanya ile anasınıfının tüm eşyalarını yeniledi.
Geçen yıl ücretli öğretmenlik yaptığı İstanbul Başakşehir Akşemsettin Ortaokulu Anasınıfı’ndaki arkadaşlarıyla sosyal medya ve telefonla irtibata geçen Türkyılmaz’a destek geldi. Başakşehir Akşemsettin Ortaokulu öğretmen ve idarecileri bir kampanya başlatarak Atatürk İlkokulu’na oyuncak, giyim malzemesi, boyama ve hikâye kitaplarından oluşan 15 koli yardım gönderildi. Atatürk İlkokulu Okulöncesi Öğretmeni Rabia Kübra Türkyılmaz; Malazgirt’e atansı yapılınca çok sevindiğini belirterek, “Buraya geldikten sonra şunu gözlemledim. Devletimiz ve Bakanlığımız olanakları ölçüsünde her şeyi yapıyor, ama halk olarak biz de elimizden geleni yapmamız gerektiği inancıyla okul idarecilerimle beraber bir kampanya düzenlemeye karar verdik. Kitaplığımız vardı, ama kitaplarımız yetersizdi. Anasınıflarımız var ama çocuklarımızın gelişimlerine katkıda bulunacak oyuncaklar, malzemeler, boyama kitapları yoktu. Bende bu ihtiyaçlarımız için Başakşehir Akşemsettin Ortaokulu öğretmen arkadaşlarıma ve idarecilerini anlattım. Onlarda bir kampanya başlatarak bizlere oyuncak, giyim malzemeleri, boyama kitapları, hikâye kitapları, kısacası öğrencilerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak 15 koli yardım malzemesi yolladılar. Ayrıca babam Alim Türkyılmaz da arkadaşları vasıtasıyla bizlere halılarımızı yolladılar. Bende ilk maaşımla perde, lego ve oyuncaklar aldım. Okul idarecilerim bana bu kampanyayı gerçekleştirmem de çok yardımcı oldular. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
Okul Müdürü Murat Özden ile yardımcıları Kenan Kayretli ve Hasan Yaşar ise, bu kampanyaya destek veren tüm kurum, kuruluş ve hayırseverlere teşekkür ettiklerini dile getirdiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!