AK Parti’de Zafer Kutlaması

Güncelleme Tarihi:

AK Parti’de Zafer Kutlaması
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2015 09:22

MUŞ'TA AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI ZAFER KUTLAMASI YAPTI

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muş İl Başkanlığı, 1 Kasım seçimlerinde ülke genelinde alınan yüzde 49’luk zaferin kutlamasını yaptı.
AK Parti İl Başkanlığı hizmet binasında düzenlenen zafer kutlamasına Belediye Başkanı Feyat Asya, Muş Milletvekili olarak seçilen Mehmet Emin Şimşek, 2. sıra adayı Abduselam Er ve 3. sıra adayı Medeni Çağlar, İl Başkanı Namık Ergün, Korkut Belediye Başkanı Haşim Arık, Merkez İlçe Başkanı Halil Subaşı, Kadın Kolları Başkanı Gülay Balkaya, il yönetimi ve çok sayıda partili katıldı. Muş’ta destek veren herkese teşekkür ederek bir konuşma yapan AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. 1 Kasım seçimlerine çok ciddi bir şekilde emek verildiğini ifade eden Şimşek, “Dünde görüldü ki Türkiye gerçekten huzur istedi, Türkiye istiklali istedi. Türkiye üç ay içerisinde unuttuğu koalisyonun ne anlama geldiğini hatırladı ve tekrar sandığın başına giderek istiklali oyladı. Evet, bizde Muş’ta oyladık. İstiklal dedik, kardeşlik dedik ama daha önemlisi Muş en fazla oyunu arttırdı. Evet, doğrudur en fazla arttırdı. Doğu ve Güneydoğu’nun tümü arttırdı. Şu mesajı verdiler, Kürt kardeşimiz; ‘biz Türkiye’de birlikte yaşamaktan yanayız. Biz kardeşiz, biz Müslümansız, bizim ayrımız gayrımız yoktur. 7 Haziran’da bizi görün dedik ama tekrar baktık beraberiz’ dediler” ifadelerini kullandı.
Bölgede yaşanan sıkıntıları hep birlikte çözeceklerini kaydeden Şimşek, “Bu birliktelik, bu heyecan ile dün aslında biz bin yıldır Müslüman’ca, kardeşçe bir arada olduğumuzu bir daha oyladık. Bölgede sıkıntı var mı? Var Allah’ın izniyle hep beraber bunu da çözeceğiz. Biz zorlayacağız, kim yanlış yaparsa yakasına yapışacağız. Yapma diyeceğiz bu yanlışı, çünkü Müslüman’ız sonra kardeşiz. Kürt’üyle, Türk’üyle, Arap’ıyla, Çerkez’iyle Zaza’sıyla bütün unsurlarla bütün renkleri ile bir arada yaşamaktan başka bir çaremiz yok dedik ve dün bunu okeyledik aslında. Herkes buna evet diyerek okeyledi. Türkiye’de iki kişiden birisi bu partiye oy verdi. Tekrar AK Parti’yi tercih ettiler. Rabbim bizleri utandırmasın, bu emekte kimin payı varsa her zaman olacak. Hiç birinizi unutmayacağız. Herkes verdiği oyunda sahibi olacaktır. Bu parti çok büyüktür. Biz nankör olmayacağız, biz çok çalışacağız. Muş’a hizmet edeceğiz. Partimizi büyütmek zorundayız ve Muş’umuzu huzurlu bir hale getirmek zorundayız” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!