Turistler Buzlu Suyla Hem Serinliyor Hem De Eğleniyor

Güncelleme Tarihi:

Turistler Buzlu Suyla Hem Serinliyor Hem De Eğleniyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2015 11:36

BUZLU SUYLA SERİNLİYORLAR

Hava sıcaklığının 38 derece ölçüldüğü Fethiye’de, yaz sıcağından bunalan yerli ve yabancı turistler aquaparklarda buzla hem serinliyor hem de eğleniyor.
Ovacık Mahallesi’nde hizmet veren "Ölüdeniz Water World" aquaparkı, tatilini ilçede geçiren turistlere keyifli dakikalar yaşatıyor. Serinleme ihtiyaçlarını eğlenceye dönüştüren turistler, farklı boyut ve şekildeki su kaydıraklarından kayarak hem serinliyor hem de adrenalin depoluyor.
İşletme yetkilileri serinlemeyi eğlenceye dönüştürmek amacıyla buz dolu kovalardaki suyla turistlere duş aldırırken; başlarından aşağıya buzlu su dökülen turistler, hem eğlenip hem de serinleme imkanı buluyor.Bazı turistler aquaparktaki havuzlarda yüzüp güneşlenmeyi tercih ederken, bazıları da dalga havuzundaki yapay dalgalar ile mücadele ediyor.Her yaş grubuna hitap eden su dolu kaydıraklarda eğlenen turistler, bunaltıcı sıcağı eğlenceye dönüştürüyor.Aquapark müdürü Oğuz Bakan, yaptığı açıklamada, aquaparkın heyecan arayan yerli ve yabancı turistlere hitap ettiğini söyledi.Bakan, aktivitenin bol olduğu aquaparkta büyük yüzme havuzu, düşme havuzu, dalga havuzu ve çocuklara özel hizmet veren nehir ile yaz sıcağından bunalan misafirlere eğlenirken serinleme fırsatı sunduklarını dile getirdi.
Yaz ayının bunaltan sıcağından kurtulmak isteyen turistlerin tesislerini tercih ettiğini kaydeden Bakan, "Her yaş grubuna hizmet veriyoruz. Buzla yaptığımız aktivitelerle de turistleri hem eğlendiriyor hem de serinleme imkanı sunuyoruz" dedi.
Tatil için İstanbul’dan gelen Buse Habeş ise aquaparkların sıcak günlerde eğlenip serinlemek için ideal yerlerin başında geldiğini belirterek, uzun su kaydıraklarından kayarak adrenalini yüksek dakikalar yaşadığını anlattı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!