Turgutreisspor İçin Bir Araya Geldiler

Güncelleme Tarihi:

Turgutreisspor İçin Bir Araya Geldiler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2015 14:26

BODRUM İÇİN BİRARAYA GELDİLER

Akyarlar Fener Restoranda düzenlenen geceye Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ, Bodrum Belediye Meclis Üyeleri, Turgutreisspor Kulübü Başkanı Burak Karabağlı, kulüp yöneticileri ve işadamları katıldı.
Turgutresispor Yönetim Kurulu Üyesi Osman Köseoğlu, Turgutreisspor kulübüne destek verenlere teşekkür ederek başladığı konuşmasında, "Çok değişik meslek guruplarından oluşan insanlarla Burak Başkanımızın önderliğinde yeni bir yönetim oluşturduk. Tek hedefimiz bütün Turgutreis gençliğine sahip çıkacak, spora yönlendirecek bir organizasyon şeması oluşturmak. Organizasyonda şu anda 120 tane çocuğumuz var. Hepsi Turgutreisli. Bodrumspor ve Sayın Bodrum Belediye Başkanımız, bir spor kulübü, bir dernek olmasına rağmen, kulübümüze son derece sahip çıktı. Belediyenin bir kulübüymüş gibi bize sahip çıkmakta ve her türlü eksiğimizi gidermektedir. Hem Başkanımıza hem Meclis Üyelerimize ve sizlere katılımınız için çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki günlerde Turgutreis’te olan bu aidiyet duygusunun gelişmesi için hepinizi sahip çıkmaya çağırıyorum. Şu anda kulüp yönetim kurulu sadece bu çocukların gelişmesi, sağlıklı büyümesi, modern bir ortamda yetişmesi için çaba gösteren arkadaşlardan oluşmaktadır. Tekrar, hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.
Destek gecesinde bir konuşma yapan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da, "Şunu bir kabullenmek lazım. Bodrum Yarımadası bir bütündür. Üst kimliğimiz her zaman Bodrum ama bu üst kimlik biz istemesek de bir Büyükşehir olayıyla mahallelere bölünmüş ve koskoca Turgutreis mahalle olmuş. Başında bir tane muhtar ve Bodrum Belediye Başkanı… Ama yine de özellikle şu anda bu masada olmaktan son derece mutluyum. Bu birlik ve beraberliği hep beraber görüyoruz. Tabi burada öncelikle şunu ifade etmek isterim. Mevcut yönetime gerçekten hepimizin bir teşekkür borcu var. Turgutreisspor’un bilançosuna baktığımızda hiçbir insan; sporu sevmeyen, spor gönüllüsü olmayan kimse, bu bilançoda olan kulübü yönetmeye talip olmaz arkadaşlar. Onun için bu yangına talip olan arkadaşları can-ı gönülden kutluyorum ve her zamanda yanlarında olma sözünü burada veriyorum ve yanlarında oldum olmaya da devam ediyorum" dedi.
Her zaman spora destek verdiğini ifade eden Başkan Kocadon, "Gençlere sahip çıkmak biz yöneticilerin ve siz Bodrum’a katkı sağlayan iş adamlarımızın en büyük görevidir. İleride savaşlar topla, tüfekle olmayacak, sağlıkla olacak. Bizim de görevimiz sağlıklı nesiller yetiştirmek. Bunu asla unutmayın. Eğer bu gün yöneticiler sizlerle beraber Turgutreis’e, Bodrum’a sağlıklı nesiller yetiştirebiliyorsak bundan daha güzel mutluluk ve gurur yok. Gençlerimizi uyuşturucu belası gibi belaya kaptırırsak bunların geri dönüşü çok zor. İşte bu spor kulüplerine, mahalle takımlarına verdiğim desteğin nedeni bu. Dünya’nın en medeni şehri neresiyse, oradaki okulların uyuşturucu seviyesiyle buradaki okulların uyuşturucu seviyesini yarıştırırız arkadaşlar. Bu kötü alışkanlıklar Bodrum’da minimum seviyede. İşte bu, bizim gururumuz. Bodrum’un gururu. Çünkü aileler çocuklarına sahip çıkıyor, biz yöneticiler sahip çıkıyoruz. Tabi en büyük sahibi de Turgutreisspor’a sahip çıkan yöneticilerimiz" ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!