Şehit Yakınları Ve Gaziler Afyonkarahisar’da

Güncelleme Tarihi:

Şehit Yakınları Ve Gaziler Afyonkarahisar’da
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 17:09

AFYONKARAHİSAR İLİNDE DÜZENLENEN ETKİNLİĞE MUĞLA'DAN 1 ŞEHİT YAKINI VE 2 GAZİ GÖNDERİLDİ.

Afyonkarahisar Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ‘29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızda Şehit Yakınları ve Gazilerimiz Cumhuriyetimizin Kazanıldığı Topraklarda’ projesi kapsamında 27-28-29 Ekim tarihlerinde 80 ilden 320 şehit yakını ve gazi Afyonkarahisar’da ağırlanacak.
Muğla’dan Afyonkarahisar’a düzenlenen etkinliğe 1 şehit ailesi ile 2 gazi katılıyor. Muğla Aile ve sosyal politikalar İl Müdürlüğüce belirlenen Şehit Ailesi Mehmet ve Hidaye Kamalı ile Malül Gazi Şükrü Yücebaş ile Kıbrıs Gazimiz Halil Büyükçakal etkinliğe katılmak üzere Afyonkarahisar’a gitti. Şehit ailelerini ve gazileri Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu ve Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Akkuş ve Gazi Albay Sezai Kanlıyer uğurladı.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu yaptığı açıklamada, “Bakanlığımızın değişik illerde düzenlediği etkinliklere ilimizde ikamet eden şehit yakınları ile gazilerimizi gönderiyoruz. Bu tür etkinliklerde aileler hem birbirleriyle kaynaşıyor, hem de moral buluyorlar” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!