Şehit kızı Melek Naz'ı ilk bayramında yalnız bırakmadılar

Güncelleme Tarihi:

Şehit kızı Melek Nazı ilk bayramında yalnız bırakmadılar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2016 16:15

Şehit kızı Melek Naz'ı ilk bayramında yalnız bırakmadılar

Haberin Devamı

Cihan KAYA/ORTACA (Muğla), (DHA)- MUĞLA'nın Ortaca İlçesi'nde, şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Mustafa Ayna'nın ailesini ziyaret eden Kaymakam Fatih Ürkmezer ve ilçe protokolü, babası olmadan ilk bayramını geçiren şehidin 4 yaşındaki kızı Melek Naz'ı yalnız bırakmadı.
Mardin'in Derik İlçesi'nde silahlı saldırıda şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Mustafa Ayna, Çorum'un Osmancık İlçesi'nde 25 Haziran 2016 tarihinde son yolculuğuna uğurlanmıştı. Şehidin kızı Melek Naz, geçen pazar günü babasının mezarını ziyaret edip çiçek bıraktıktan sonra, annesi Nazlı Ayna ile birlikte Muğla'nın Ortaca İlçesi'ndeki evine geldi. Bugün Ortaca Kaymakamı Fatih Ürkmezer, eşi Miray Ürkmezer, Garnizon Komutan Vekili Jandarma Üsteğmen Emre Altan, Ortaca Belediye Başkan Vekili Mehmet Ali Avcı, Emniyet Müdürü İsmail Ayhan ile birlikte şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Mustafa Ayna'nın ailesini ziyaret etti. Kaymakam Ürkmezer "Siz bize emanetsizsiniz, bir ihtiyacınız olduğunda her zaman kapılarımız sizlere sonsuza kadar açık. Bundan sonraki süreçte yasal haklarınız için ne gerekiyorsa biz takipçisi olacağız. Devletimiz sizlerin yanında" dedi
Şehidin eşi Nazlıcan Ayna, "Ben bundan sonra kızım için yaşayacağım. Ona mümkün olduğu kadar hem annelik hem babalık yapacağım. Kızım Melek Naz, 'Babam Atatürk'ün ve bayrağın yanında. Gelecek beni gezmeye götürecek, denize götürecek' diyor. Daha çok küçük bazen ne yapacağımı şaşırıyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!