MUTSO'dan öğrencilere kırtasiye yardımı

Güncelleme Tarihi:

MUTSOdan öğrencilere kırtasiye yardımı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2016 14:09

MUTSO'dan öğrencilere kırtasiye yardımı

Haberin Devamı

MUĞLA Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) eğitime destek çalışmaları kapsamında, Ortaca Köyceğiz ve Dalaman ilçelerindeki 345 öğrenciye çanta ve kırtasiye malzemesi yardımı yaptı.

TOBB'un eğitime destek çalışmaları kapsamında MUTSO, yardımlarını sürdürüyor. MUTSO tarafından çanta ve kırtasiye malzemelerinin yer aldığı çeşitli araç gereçler; Ortaca, Köyceğiz ve Dalaman ilçelerindeki ilk ve ortaokul öğrencilerine teslim edildi. MUTSO Ortaca İlçe temsilcileri Sedat Tuncer, Hasan Şahin ve Fatih Dağdelen; Ortaca'da 185, Köyceğiz'e 75 ve Dalaman'a 85 öğrenciye eğitim malzemelerinin ulaştırdı.

MUTSO Ortaca İlçe Temsilcisi Sedat Tuncer, "Odamız hizmet alanında bulunan Ortaca, Köyceğiz ve Dalaman ilçelerinde milli eğitim müdürlüklerince tespit edilen ihtiyaç sahibi 345 öğrencimize kırtasiye yardımında bulunuyoruz. Eğitimin kapsamının genişlemesi ve eğitimli insanların sayısının artması bir ülkenin gelişmişlik düzeyinin en büyük göstergesidir. Bu yardımlarımızla çocuklarımızın bu dönemki ihtiyaçlarına destek olmaktan da mutluyuz. Özellikle okumaya hevesli ancak imkanları kısıtlı olan öğrencilere ulaşmak ve onların önünü açmak adına bu tür desteklerin çok önemli olduğunu düşünüyor ve bu çocuklarımızın ihtiyaçlarına destek olmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

Cihan KAYA / ORTACA (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAF



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!