Marmaris'te yüksek nemle birlikte sahiller doldu

Güncelleme Tarihi:

Marmariste yüksek nemle birlikte sahiller doldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2017 12:52

Marmaris'te yüksek nemle birlikte sahiller doldu

Haberin Devamı

Ali GÜNDOĞAN / MARMARİS (Muğla), (DHA)- MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, sıcak hava nemle birleşince tatilcileri bunalttı. Tatilciler çareyi sahillere, otel havuzu ve su parklarına akın etmekte buldu.
Marmaris kent merkezinde sıcak ve nemli havada bunalan tatilciler soluğu plajlarda aldı. Yerli ve yabancı turistler, Atatürk Caddesi'nden İçmeler Mahallesi'ne kadar uzanan 11 kilometrelik mavi bayraklı plajları doldurdu. Şezlonglarını denize çeken turistler, esintiyle serinlemeye çalıştı. Kimileri şemsiye altında dinlenirken, bazıları denizin tadını çıkardı. Su parkları ve otel havuzları da plajları aratmayacak kalabalıklara sahne oldu. Çocuklarıyla gelen tatilciler çeşitli aktivitelerle eğlendi. Yabancı turistler de kavurucu sıcaklar altında şezlonglarında sere serpe uzanarak bronzlaşmaya çalıştı.
İstanbul'dan ailesiyle tatile gelen Mehmet İşleren, "Marmaris'e ilk defa tatile geliyorum. Çok güzel ve kalabalık. Bunaltıcı sıcaklardan korunmak için sürekli otel havuzu ve klimalı ortamdayız" dedi.
Ankara'dan tatile gelen Hasan Güzel ise, "Marmaris 10 numara bir yer. Şu bunaltıcı sıcaklar olmasa daha iyi olacak. Sıcaklardan etkilenmemek için gün boyu ya havuzda ya da plajdayım" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!