Marmaris Cumhuriyet Kadınları "hayır" dedi

Güncelleme Tarihi:

Marmaris Cumhuriyet Kadınları hayır dedi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2017 17:25

MUĞLA'nın Marmaris ilçesinde, Cumhuriyet Kadınları Derneği üyeleri, yeni anayasa değişikliğine 'hayır' diyeceklerini yazılı basın açıklamasıyla duyurdu. Marmaris Cumhuriyet Kadınları Derneği Başkanı Cahide Çiçek, "Cumhurbaşkanlığı sistemi ismiyle önümüze getirilen başkanlık dayatmasına 'hayır' diyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Cumhuriyet Kadınları Derneği Marmaris Şubesi üyeleri, yeni anayasa değişikliği öncesi yayınladıkları deklarasyonla başkanlık sistemine "hayır" diyeceklerini duyurdu.

 

Yazılı açıklama yapan Cumhuriyet Kadınları Derneği Marmaris Şube Başkanı Cahide Çiçek, "Ülkemiz dört bir yandan sorunlarla çevrilmiş yeniden ateşle sınanıyor. Askerlerimizi, polislerimizi, halkımızı tehdit eden terör, ekonomik sıkıntılar, Kıbrıs sorunu hepsi dün olduğu gibi bugünde Türkiye Büyük Millet Meclisi nin güçlenmesi ile çözülür. Türkiye Büyük Millet Meclisi, milletin egemenliğinin ve bölünmez bütünlüğünün güvencesidir. Millet kendini temsil eden meclisine ve onun denetimine güvenmektedir. Cumhuriyet Kadınları olarak milletimizin birliğini ve Cumhuriyetimiz'in devamlılığını istiyoruz. Bağımsız, özgür, huzurlu, bir ülkenin fertleri olmak için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirerek 'hayır' diyoruz. Bugünden tezi yok bütün şubelerimizle bulunduğumuz her yerde birliğin öncüsü olacağız. Farklılıklarımızı değil bizi birleştiren vatan sevgimizi paylaşacağız. Tüm kurumları, siyasi partileri Hayır demeye, birlikte çalışmaya ve gücümüzü birleştirmeye davet edeceğiz. Her yere gidecek mahallerde köylerde 'hayır' demenin önemini anlatacağız. Cumhuriyet Kadınları Derneği olarak aziz milletimizin sağduyusuna güveniyoruz. 'Hayır' oyları kazanacak vatanın bütünlüğü sağlanacak, milletin yüzü gülecek" dedi.

 

 

BAKMADAN GEÇME!