Hayırsever işadamından eğime destek

Güncelleme Tarihi:

Hayırsever işadamından eğime destek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2018 18:42

Hayırsever işadamından eğime destek

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Marmaris ilçesinde, hayırsever işadamı Bülent Aydın tarafından 'Eğitime Yüzde 100 Destek Kampanyası' çerçevesinde yaptırılacak ilkokul için protokol imzalandı.

Muğla Valisi Esengül Civelek, hayırsever işadamı Bülent Aydın tarafından kardeşi merhum Bekir Aydın adına Marmaris'in Turgut Mahallesi'nde yaptırılacak ilkokul binası yapımı için düzenlenen protokol imza törenine katıldı. Vali Civelek'in makam odasında düzenlenen protokol törenine, Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci ile Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan katıldı.

Protokol töreninde yaptığı konuşmada hayırsevere duyarlılığından dolayı teşekkür eden Vali Civelek, "Geleceğimizin güvencesi çocuklarımız için hayırsever iş adamımız tarafından atılan bu adım bizim için çok değerli. Eğitime verilen bu destek için Muğlalı hemşerilerim başta olmak üzere milletimiz adına hayırseverimize teşekkür ediyorum. Eğitim yatırımlarını ülkemizin gelişimi açısından çok önemsiyoruz. Eğitime katkıda bulunan, devletimizle eğitim yatırımlarının sorumluluğunu paylaşan hayırseverlerimize müteşekkiriz. Protokolümüzün ilimize hayırlı olmasını temenni eder, okulumuza adı verilecek merhum Bekir Aydın'a Allah'tan rahmet dilerim" dedi.

Eğitime yüzde 100 destek kampanyası kapsamında Muğla'da imzalanan 112'inci protokol doğrultusunda yapılacak ilkokulunun, 6 derslikli olacağı öğrenildi.

Cavit AKGÜN / MUĞLA, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!