Gürcü tellak, hırsızlıktan gözaltına alındı

Güncelleme Tarihi:

Gürcü tellak, hırsızlıktan gözaltına alındı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2017 22:51

Gürcü tellak, hırsızlıktan gözaltına alındı

Haberin Devamı

Ali GÜNDOĞAN/MARMARİS (Muğla), (DHA) - MUĞLA’nın Marmaris İlçesi’nde hamamda tellaklık yapan Gürcistan uyruklu 29 yaşındaki Giorgi Kobuladze, gözlükçüden güneş gözlüğü çaldığı iddiasıyla gözaltına alındı.
Olay, bugün akşam saatlerinde Cumhuriyet Caddesi’nde meydana geldi. Alışveriş merkezindeki bir gözlükçüye giren Giorgi Kobuladze, bir süre gözlükleri inceledikten sonra dışarı çıktı. Durumdan şüphelenen tezgahtar kadın, güvenliğe haber verdi. Karşısında alışveriş merkezinin güvenliğini gören Kobuladze, kaçmaya başladı. Bu sırada bir kişinin sicil taramasını yapan polis ekipleri, kovalamaca sonucu Kobuladze'yi yakaladı. 
İlçedeki bir hamamda tellak olarak çalıştığı öğrenilen Kobuladze'nin üzerinde yapılan aramada bir güneş gözlüğü ve 2 cep telefonu çıktı. Polis merkezine götürülen şüpheli, ekiplerin güvenlik kamerası görüntülerini izletmesine karşın, suçlamaları kabul etmedi. Yapılan incelemede 2 cep telefonunun da kendisine ait olmadığı tespit edilen Kobuladze'nin, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!