Gümbet Barlar Sokağı'nda yaz hazırlığı

Güncelleme Tarihi:

Gümbet Barlar Sokağında yaz hazırlığı
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 14:36

Gümbet Barlar Sokağı'nda yaz hazırlığı

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde renkli gece eğlencelerinin önemli merkezlerinden Gümbet Barlar Sokağı'nda sezon hazırlıkları sürüyor.

Bodrum'da eğlence sektöründe her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan, ünlü isimlerin sahne aldığı Gümbet Barlar Sokağı'ndaki işletmelerin çoğunda tadilat ve yenileme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Hazırlıkların biraz daha erken başladığı Gümbet'te önümüzdeki mayıs ayında öğrenci festivallerinin de düzenleneceği belirtildi. Farklı üniversitelerden 30 bin öğrencinin gelmesi beklenilen sokakta, işletmeler yenilenen yüzüyle misafirlerini ağırlamak için kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Adı Erguvan Sokak olan ancak Gümbet Barlar Sokağı adıyla bilinen sokaktaki Moss Club Müdürü Semih Dönmez "Mayıs ayındaki üniversite şenlikleri için tadilatlarımıza başladık. Tabi yaz sezonu hazırlığını da yapıyoruz. İyi bir sezon geçeceğini umut ediyoruz. Genel olarak işletmeler tadilat ve yenileme çalışmalarına erken başladı. İnşallah herkes için güzel bir sezon olur" dedi. Pasha Club İşletme Müdürü Yılser Özarı "Nisan sonunda işletmemiz açılacak. Yaz boyunca güzel bir hizmet vermek istiyoruz. Eğlence sektöründe görsel olarak da gelenleri memnun etmek gerekli. Bu nedenle işletmemizde ve program içeriğinde farklı değişiklikleri bir araya getirerek en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz" dedi. Posh Club çalışanlarından Ertan Erdoğan ise her yıl yeni dekorasyonlarla, yapılan yeniliklerle gelen turistlere en iyi şekilde hitap etmek için çalıştıklarını söyledi.

Osman URAS / BODRUM (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!