Engelli Empati Haftası'nda futbol maçı

Güncelleme Tarihi:

Engelli Empati Haftasında futbol maçı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2017 17:49

Engelli Empati Haftası'nda futbol maçı

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Ortaca ilçesinde, Engelli Empati Haftası'nda düzenlenen etkinlikte spor salonunda futbol maçı yapıldı. Engelli öğrencilerin 9-4 önde bitirdiği maçta dostluk kazandı.

Ortaca Ahmet Ateş Spor Salonu'ndaki etkinlikte, Özel Coşku Rehabilitasyon Okulu ile Ortaca Final Okulları, futbol maçında karşı karşıya geldi. Ortaca Kaymakamı Oktay Erdoğan, Ortaca İlçe Emniyet Müdürü Orhan Gürbüz, Ortaca Gençlik ve Spor Müdürü Murat Sözgen, Final ve Özel Coşku müdürleri, öğretmenleri, öğrencileri ve veliler karşılaşmayı izledi. Açılış seremonisi sonrasında okunan İstiklal Marşı'nın ardından, 10 dakikalık iki devre olarak oynanan karşılama başladı. Karşılaşmanın ilk yarısını 4-2 önde bitiren engelli öğrenciler, maçı da 9-4'lük galibiyetle tamamladı. Engelli öğrenciler galibiyeti, tezahüratlarla kutladı. Protokolün her iki takıma verilen kupa ve madalyaları sonrasında etkinlik son buldu.

Engelli öğrencilerin kaptanı Cenk Büyük Kılıç, "Çok mutluyuz. Kardeşlerimizle güzel bir maç yaptık" dedi.

Ortaca Kaymakamı Oktay Erdoğan ise maçtan oldukça etkilendiğini ve duygulandığını söyledi. Öğrencilerin engelliler ile empati yapması konusunda oldukça önemli bir organizasyon olduğunu ifade eden Erdoğan, söz konusu okul yönetimine duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

Cihan KAYA / ORTACA (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!