Bravo Airways'den Ukrayna'dan Dalaman'a ilk sefer

Güncelleme Tarihi:

Bravo Airwaysden Ukraynadan Dalamana ilk sefer
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2016 16:32

Bravo Airways'den Ukrayna'dan Dalaman'a ilk sefer

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Dalaman İlçesi'ne Ukrayna'nın ikinci büyük şehri Kharkov'dan ilk seferini yapan Bravo Airways'e ait yolcu uçağı, havalimanında su takı oluşturularak karşılandı.
Uçaktan inen turistlere Türk lokumu ikram edilirken, uçuş ekibi ise çiçeklerle karşılandı. Yolcular için ayrıca resepsiyon düzenlendi. YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Hamdi Güvenç, Dalaman'a ilk seferini yapan Bravo Airways'e ait uçağın tamamn dolu olarak geldiğini söyledi.
Ukrayna pazarında yaşanan olumlu gelişmenin sürdüğüne dikkati çeken Güvenç, "40 milyonun üzerinde nüfusa sahip Ukrayna pazarında yaşanan olumlu gelişmeler Türkiye ve bölge turizmi açısından çok önemli. Ukrayna'nın farklı kentlerinden Dalaman'a yapılan sefer sayısı bu uçakla birlikte 19'a yükseldi. Bölgemizi Ukrayna'da partnerlerimizle birlikte tanıtmaya devam ediyoruz" dedi.
Ukrayna'dan Dalaman'a haftada beş gün sefer koyan Lemar Tour ve Partneri TPG'ye ve diğer tur operatörlerine teşekkür eden Güvenç, "Ukrayna'daki tanıtım faaliyetlerimiz Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın destek ve işbirliği ile sürüyor" diye konuştu
Lemar Tour Ege Bölge Müdürü Semih Mod ise şunları söyledi:
"Uzun zamandır bölgemizle ilgili Ukrayna'da çalışmalar yapıyoruz. Özellikle Rusya ile aramızda yaşanan malum olaydan sonra ciddi bir Ukrayna atağımız oldu. Ukrayna'nın farklı kentlerinden haftada beş uçağa çıkıyoruz. Kiev'den üç, Kharkov ve Odesa'dan birer uçak Dalaman'a uçacak."
YDA Dalaman havalimanında törenle karşılanan ve daha önce bölgede tatil yapan Ukraynalı turistler, Türkiye'yi ve Dalaman ile yöresini çok sevdiklerini belirtip, "Özellikle Marmaris ve Fethiye'nin tarihi ve doğal güzellikleri ile mutfağı insanı kendisine hayran bırakıyor. Dalaman bölgesinde tatil yapmak çok güzel. Tüm tanıdıklarımıza bölgede tatil yapmalarını önereceğiz" dedi.
Cihan KAYA / DALAMAN (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!