Bozburun'da caz severler buluşacak

Güncelleme Tarihi:

Bozburunda caz severler buluşacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2017 13:48

Bozburun'da caz severler buluşacak

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi Bozburun Mahallesi'nde, Türkiye caz sahnesinin önemli isimleri Elif Çağlar Trio ve Bilal Karaman, Bozburun Yacht Club Hotel'de caz severleri bir araya getirecek.

Kendine Has sponsorluğunda Bozburun Yacht Club Hotel ve nu-DC Organizasyon işbirliği ile düzenlenen 'Kendine Has Caz Günleri' 1 Eylül Cuma saat 21.30'da Elif Çağlar Trio'nun sahnesiyle başlayacak. Elif Çağlar'a piyanoda Çağrı Sertel, kontrbasta Volkan Hürsever eşlik edecek.

2 Eylül Cumartesi ise saat 21.30'da Bilal Karaman solo konseriyle Bozburun'un eşsiz atmosferine farklı bir renk getirecek. Ünlü gitaristin konserinin ikinci yarısında Elif Çağlar kendisine vokalde konuk olacak. Keyifli konserler öncesinde saat 16.00'da Elif Çağlar, Çağrı Sertel ve Bilal Kahraman müzikseverlerle birlikte bir saatlik söyleşi ve atölye çalışmaları gerçekleştirecek. Öğle saatlerinde gerçekleştirilecek plak dinletilerinde ise Bozburun Yacht Club sakinlerine unutulmaz caz klasikleri eşlik edecek. Plaktan yayınlanacak eserler hakkında bilgilerin de paylaşılacağı saatlerde tam bir caz şöleni yaşanacak.

Ayrıca katılımın ücretsiz olacağı konserlerde sınırlı sayıda yer olacağından katılmak isteyenlerin önceden +90 252 456 21 92 numaralı telefondan rezervasyon yaptırmaları gerekiyor.

Mustafa SARIİPEK/MARMARİS(Muğla), (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!