Bodrumlu mimar son yolculuğuna uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

Bodrumlu mimar son yolculuğuna uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2017 18:03

Bodrumlu mimar son yolculuğuna uğurlandı

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde kalp yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden Mimar Mahmut Yıldırım, Mimarlar Odası Bodrum Temsilciliği'nde düzenlenen törenin ardından Kadıkalesi Mezarlığı'na defnedildi.

Mimarlar Odası Bodrum Temsilciliği'nde 3 dönemde 4 yıl başkanlık yapan mimar Mahmut Yıldırım (63), kalp yetmezliği nedeniyle Bodrum'da özel bir hastaneye kaldırılmasının ardından hayatını kaybetti. Yaklaşık 1 yıldır kanser tedavisi gören evli ve 1 çocuk sahibi Yıldırım'ın ölümü Bodrum'da üzüntüye neden oldu. Yıldırım, için Mimarlar Odası Bodrum Temsilciliği'nde düzenlenen törene CHP'li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Yıldırım'ın oğlu Atilla Ekin Yıldırım ve eşi Belgin Yıldırım olmak üzere mimar arkadaşları katıldı. Ekip Proje'nin sahibi olan ve Mimarlar Odası Ankara Temsilciliği Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği de yapan Yıldırım'ın çeşitli illerden gelen arkadaşları, kendisi ile geçirdikleri anılarını paylaşarak ailesine başsağlığı diledi.

Yıldırım'ın oğlu Atilla Ekin Yıldırım "70'lerde öğrenci temsilciliği, 80'lerde İzmir Şube yöneticisi, 90'larda merkez yönetim kurulu ve 2000'lerde Bodrum Şube Başkanı olduğun Mimarlar Odası'nda seni son kez uğurluyoruz. Sevgili babacığım; ne biz sana doyabildik, ne de sen biricik prenses torununa. Çok sevdiğin Ege Denizi'nde daha çok palamutlar vardı yakalanacak ve de yelken açılacak rotalar. Sen dik durdun, erken gittin ama aşk olsun demiyorum sana baba, helal olsun" dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da Yıldırım ile yaptıkları projelerden ve anılarından bahsederek ailesine başsağlığı diledi.

Yıldırım'ın, cenazasi ikindi namazına müteakip Kadıkalesi Mezarlığı'nda defnedildi.

Hülya ELTEŞ / BODRUM (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!