Bodrum'da yılbaşına özel alışveriş şenliği

Güncelleme Tarihi:

Bodrumda yılbaşına özel alışveriş şenliği
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2016 16:29

Bodrum'da yılbaşına özel alışveriş şenliği

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde faaliyet gösteren Mutfak By Küba'da yılbaşına özel alışveriş şenliği düzenlendi. Şenlikten elde edilen bütün gelir Bitez Gülümser Danacı İlkokulu'na bağışlanacağı bildirildi

Mutfak By Küba'da gerçekleştirilen ve 23 standın yer aldığı yılbaşı alışveriş şenliğinde yerli ve ulusal markalar yer aldı. ND Shopping ve Events kurucuları Nihan Gider ve Deniz Ayaz Özer tarafından düzenlenen şenlik, Bodrum'da yaşayanlar tarafından büyük ilgi gördü. Etkinlikte ev tekstili, gıda kişisel bakım ürünlerinden hediyelik eşyalara kadar çeşit çeşit ürünler stantlarda Bodrumlular'a sunuldu.

MERMERDEN HEDİYELİK EŞYALAR

Bodrumlular yılbaşı heyecanına renk katan etkinlikte ilgi çeken stantlarda birisi mermerden yapılmış dekoratif ve minimal ürünlerin yer aldığı hediyelik eşya standı idi. Rengarenk kostümler içindeki stant görevlileri stantlarına gelenlere İtalyan mermerinden pasta, suşi, peynir tabakları, mumluk gibi hediyelik eşyaları tanıttı. Bu yola bir fikir ile başladıklarını belirten Nihan Gider, "Deniz'in organizasyon konusundaki yenilikçi ve enerjik fikirleriyle, benim moda tutkumu tek çatı altında toplayıp hem keyif alabileceğimiz hem de topluma fayda sağlayabileceğimiz bir etkinlik düzenlemek istedik. Çevremizden aldığımız destek ve heyecanla yeni yıla özel alışveriş şenliğimizin başlıca amacı sosyal sorumluluk projesi olmasıdır. Bir diğer amacımız ise yerli ve ulusal markaların kendini tanıtabileceği eğlenceli, samimi bir alışveriş etkinliği sunmaktır" dedi. Gümbet Parkım Ayaz Otel'in sahiplerinden Turizmci Deniz Ayaz Özer ise, "Bu tür hayır organizasyonlarımız devam edecek. Bu organizasyondan elde edilecek tüm gelir Bitez Gülümser Danacı İlkokulu'nnun sınıflarına klima alınması için kullanılacak. İlerleyen zamanlarda farklı konseptler ile etkinliklerimiz devam ettireceğiz" dedi.

Hülya ELTEŞ / BODRUM (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!