Bodrum'da JCI Türkiye Zirvesi yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Bodrumda JCI Türkiye Zirvesi yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2017 19:11

Bodrum'da JCI Türkiye Zirvesi yapıldı

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI) tarafından Türkiye Liderler Zirvesi düzenlendi. Genç girişimcilere, iş yaşamlarında faydalanabilecekleri eğitimler, 2 gün boyunca çeşitli etkinliklerle verilecek.
Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler Derneği tarafından İçmeler Mevkii'ndeki Ersan Resort/Spa Otel'de, JCI Türkiye Liderler Zirvesi düzenlendi. Zirveye, 22 şubeden 150 JCI üyesi genç girişimci katıldı. JCI Bodrum Şubesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen zirveye; JCI Türkiye Başkanı Özgür Noyan ve JCI Türkiye yetkilileri başta olmak üzere, JCI Türkiye 2017 Liderler Zirvesi Direktörü ve Bodrum Şube Sekreteri Seher Vurucular, Türkiye genelindeki JCI şubelerinden üyeler ve JCI Bodrum Şubesi yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Zirvenin ilk konuşmacısı ise Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon oldu. Başkan Kocaoğlu, "Hepinizin bildiği tanıdığı Halikarnas balıkçımızın merhabasıyla sizleri selamlıyorum. Hoş geldiniz Bodrumumuza. Bodrum Türkiye'mizin onuru, gururu, dünyaya açılan en medeni kapısı. Gönül ister ki Türkiye'de 100 tane daha Bodrum yaratalım. Bugün şöyle bir bakıyorum ki bu mümkün. Çünkü sizler buradasınız. İnananlar, kendinden emin olanlar ve işlerinde başarılı olmuş kardeşlerim. Sakın mücadele etme ruhunuzdan vazgeçmeyin, yılmayın, eğilmeyin. Bu güzel ülkem, eminim ki çok daha fazla güzelliği sizlerle birlikte yaşayacak. Zaman zaman üzülebilirsiniz, sıkılabilirsiniz hatta karamsarlığa bile kapılabilirsiniz ama mücadele etme ruhunuzdan asla vazgeçmeyin. Ben problemin bir parçası olmak için Bodrum Belediye Başkanı olmadım ya da öyle bir yönetici değilim. Ben çözümün bir parçasıyım arkadaşlar. Çözüm üretmek zorundayım. Derdi sıkıntısı olmayan hiç kimse gelip sizin kapınızda saatlerce beklemez. Hiç kimsenin hiçbir şeyine ihtiyacınız yok, sadece çözüme odaklı bir yaşamı tercih edin. Önce kendinizi sevin, kendinize saygı duyun, insanlar da size saygı duysun. Yenilgiler sadece pes edince gelir. Gözlerinizde görünüyor ve enerjiniz ile bana hissettiriyorsunuz ki hiçbirinizde pes etme ruhu yok" dedi.
"SAKIN ARKANIZA DÖNÜP BAKMAYIN"
Gençlere tavsiyelerinde eleştiri konusuna da değinen Kocadon, "İnsanlar sadece yorum yaparlar hele sosyal medyada, sanal dünyada o kadar güzel döktürürler ki. Eleştiriliyorsam demek ki hala varım demektir. Konuşulmuyorsanız, eleştirilmiyorsanız dedikodunuz yapılmıyorsa da bilin ki arkadaşlar, devriniz bitmiştir. Onun için ne eleştirilmekten ne konuşulmaktan ne de yorumlardan korkmayın. Sakın arkanıza dönüp bakmayın. Hep ileriye arkadaşlar. Hedefinize, ileriye yürüyeceksiniz. Bırakın insanlar hakkınızda ne yorumlar yaparsa yapsın. Önemli olan galip gelmek, başarmaktır. Zaman zaman tabii ki yenileceğiz ama onurlu yenilgi olacak, mücadele ederek yenileceğiz. Hepiniz kendi işinde kendi dalında başarılı olmuş insanlarsınız. Sizlere çok inanıyorum çok güveniyorum" dedi.
Konuşmaların ardından Başkan Mehmet Kocadon'a, JCI Türkiye Başkanı Özgür Noyan tarafından JCI adına teşekkür plaketi verildi. Başkan Kocadon'a ayrıca JCI Bodrum Onursal Üyeliği de verilerek dernek tarafından onurlandırıldı.

Nilüfer DEMİR / BODRUM (Muğla), (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!