Bodrum'da eğitime destek

Güncelleme Tarihi:

Bodrumda eğitime destek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2018 15:53

Bodrum'da eğitime destek

Haberin Devamı

MUĞLA'da denizcilik sektöründe faaliyet gösteren iş insanı Orhan Kılıç, Bodrum ilçesine yaklaşık 10 milyon liralık 16 derslikli lise ile 3 atölye yaptıracak.

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Eğitime Yüzde 100 Destek' adlı kampanya kapsamında Vali Esengül Civelek ve hayırsever iş insanı Orhan Kılıç arasında protokol imzalandı. Protokolle iş insanı Orhan Kılıç, Bodrum ilçesine yaklaşık 10 milyon liralık 16 derslikli lise ile 3 atölye yaptıracak.

Valilik 75. Yıl Salonu'ndaki törende konuşan Vali Civelek, "Geleceğimizin güvencesi çocuklarımız için hayırsever iş insanımız tarafından atılan bu adım, bizim için çok değerli. Eğitime verilen bu destek için Muğlalı hemşerilerim başta olmak üzere milletimiz adına hayırseverimize teşekkür ediyorum" dedi. Protokol imza töreninde AK Parti Muğla milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Gökcan, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin ile Orhan Kılıç'nın yönetim kurulu başkanı olduğu şirketin yetkilileri katıldı. Bodrum ilçesi Güvercinlik Mahallesi'nde 22 bin 574 metrekare alanda yapılacak olan 16 derslikli Denizcilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile 3 atölyenin maliyetinin 10 milyon lira olduğu belirtildi.

Cavit AKGÜN / MUĞLA, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!