Bodrum'da arabesk gecesi

Güncelleme Tarihi:

Bodrumda arabesk gecesi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2016 15:00

Bodrum'da arabesk gecesi

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'ndeki Mandalin Bar'da düzenlenen sonbahar konserleri kapsamında, İstanbul Arabesque Project sahne aldı. Usta isimlerin eserlerine yer veren grup, konserde izleyenlere arabeskle dolu bir gece yaşattı.
İşletmeciliğini Atilla Serttaş'ın yaptığı Mandalin Bar'da, İstanbul Arabesque Project grubu sahneyı çıktı. Davulda Serkan Öngel, gitarda ve geri vokalde Korkut Peker, basgitarda Barbaros Akbulut ve vokalde Ayşegül Şirin'den oluşan grup, Ferdi Tayfur'dan Bergen'e ve Kamuran Akkor'a; Orhan Gencebay'dan İbrahim Tatlıses'e kadar arabesk duayenlerinin eserlerini seslendirdi. Keyifli bir gece yaşattı. Arabesk eserleri rock altyapılar, arabesk vokaller ve doğu vurmalılar kullanarak yorumlayan, arabesk formatında besteler yapan grup, 3 saat boyunca beğeniyle dinlendi.
Bestelerini arabesk öğelere bağlı kalarak yaptıklarını belirten solist Ayşegül Şirin, "İstanbul Arabesque Project'te çalışmak benim içim büyük bir mutluluk. Bodrum Mandalin sahnesinde dinleyicilerimizle hem eğlendik hem de parçalarımızı birlikte söyledik. Hem izleyenlerimiz hem de bizler keyifli bir gece geçirdik" dedi.

Yaşar ANTER / BODRUM (Muğla), (DHA)
FOOTĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!