Bisiklet Takımı Avrupa'dan döndü

Güncelleme Tarihi:

Bisiklet Takımı Avrupadan döndü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2016 16:26

Bisiklet Takımı Avrupa'dan döndü

Haberin Devamı

MUĞLA Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle Avrupa Sınır Ötesi Bisiklet Turu'na katılan Muğla Bisiklet Takımı 8 ülkede 2 bin 520 kilometre pedal çevirdikten sonra yurda döndü.
Uluslararası Spor ve Kültür Birliği (ISKA) tarafından 18 Ağustos-17 Eylül 2016 tarihleri arasında yapılan Avrupa Sınır Ötesi Bisiklet Turu'na katılan Muğla Bisiklet Takımı, 18 Eylül'de turu tamamlayarak Muğla'ya geldi. Türkiye, Danimarka, Almanya, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Macaristan, Slovakya ve Avusturya gibi 8 ülkeyi geçerek 2 bin 520 kilometre yol kat eden bisikletliler, Slovakya'nın Kosice şehrinde düzenlenen Avrupa Spor Haftası açılış etkinliğine de katıldı.
Avrupa Sınır Ötesi Bisiklet Turu'ndan dönen Muğla Bisiklet Takımı, Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Ali İnan tarafından Bozüyük Kültür Evi'nde ağırlandı. Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Ali İnan, Muğla Bisiklet Takımı'na Muğla'yı yurtdışında en iyi şekilde temsil ettikleri için teşekkür etti. Toplantı sonunda Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Muğla Bisiklet Takımı'nın Avrupa Sınır Ötesi Bisiklet Turu izlenimlerini yansıtan fotoğraf sergisinin yapılması kararlaştırıldı.

Cavit AKGÜN / MUĞLA, (DHA)
FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!