Yetimler Sporla Buluşacak

Güncelleme Tarihi:

Yetimler Sporla Buluşacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2016 11:13

İHH İNSANİ YARDIM VAKFI MERSİN ŞUBESİ İLE MERSİN GENÇLİK MERKEZİ İŞBİRLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK, ‘YETİMLER GENÇLİK VE SPORLA BULUŞACAK’ PROJESİNİN TANITIM TOPLANTISI YAPILDI. MERSİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ADEM KOCA, BU TÜR PROJELERE HER ZAMAN DESTEK VERECEKLERİNİ SÖYLEDİ.

İHH İnsani Yardım Vakfı Mersin Şubesi ile Mersin Gençlik Merkezi, ‘Yetimler Gençlik ve Sporla Buluşacak’ adıyla bir proje gerçekleştirecek. Projeye, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü de destek verecek.
İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı ve Mersin Gençlik Merkezi organizasyonunda düzenlenen projenin tanıtım toplantısı Suphi Öner Öğretmenevi’nde yapıldı. Toplantıya, İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, İHH İnsani Yardım Vakfı Mersin Şube ve Platform Başkanı Mesut Kayacı, Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mersin Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Nacar ve davetliler katıldı.
Toplantının açılışında konuşan Milli Eğitim Müdürü Koca, yetimlere sahip çıkan bu tür projelere kurum olarak katkı sunmaktan ve içerisinde bulunmaktan büyük onur duyacaklarını ifade etti.
Mersin Şube Başkanı Kayacı ise İHH İnsani Yardım Vakfı olarak yetimleri değer olarak gördüklerini belirterek, yetim çocuklara yönelik yürüttükleri projelerle onlara yalnız olmadıkları mesajını verdiklerini söyledi.
Konuşmaların ardından katılımcılar, yetim çocuklara yönelik yürütülecek sportif faaliyetler ve projenin içeriği ile ilgili bilgilendirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!