Mersin'de Büyükşehir Belediyesi adayları oylarını kullandı

Güncelleme Tarihi:

Mersinde Büyükşehir Belediyesi adayları oylarını kullandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2024 14:32

Mersin'de Büyükşehir Belediyesi adayları oylarını kullandı

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA)-MERSİN'de Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Büyükşehir Beledie Başkan adayı Vahap Seçer ile Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için aynı ilçede farklı sandıklarda oy kullandı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, eşi Meral Seçer, oğulları Uğur Seçer ve Efe Seçer ile birlikte Yenişehir ilçesinde yer alan Şehit Cennet Yiğit Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, 1049 No'lu sandıkta kullandı. Oy kullandıktan sonra okul çıkışında açıklamalarda bulunan Başkan Seçer, "5 yıl bitti, şimdi sınav zamanı. Şimdi, mevcut belediye başkanı olarak sınav veriyoruz. Zaten vatandaşımız mutluysa, mesutsa, hizmetlerimizden, tavrımızdan, davranışımızdan, kentin ambiyansından, havasından, uygulamalardan memnun kalıyorsa; doğal olarak istikrarı ve devamlılığı isteyecek, huzurunu öne alacak ve sonuç itibariyle sandıktan millet iradesi çıkacak. Bu iradenin şahsımı destekleyeceği yönünde çıkacağından hiçbir endişem yok. Vatandaşın teveccühü; Başkanlarının 5 yıl daha görev süresini uzatma yönünde olacak ve 'Görevine devam etsin' diyecek. Bundan yana bir endişem yok" dedi.

Haberin Devamı

Akşam saatlerinde seçim sonuçlarının kesinleşir kesinleşmez, halkın desteğiyle göreve devam ettiklerinin tescillendiği anda görevlerinin başında olarak, hiçbir zaman kaybı ve kesinti olmadan hizmetlerine devam edeceklerini kaydeden Seçer, “Yine Mersin'in dönüşüm hamleleri, sosyal politikalar, kültür-sanat-spor politikaları aynı hızla devam edecek. Daha geniş caddeler ve bulvarlar, daha lüks ve güvenli, konforlu toplu taşıma hizmetleri, otobüsten raylı sisteme kadar birçok konuda hamlelerimiz devam edecek. Sandık başına gelen seçmenden de bize olan sevgiyi, saygıyı görüyoruz ve tabi ki mutlu oluyoruz. Bu mutluluk dünyanın malına değer" diye konuştu.

MHP'li Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan da, Yenişehir ilçesinde yer alan Özel Toros Anadolu Lisesinde, 1013 No'lu sandıkta oyunu kullandı. Çıkışta konuşan Serdar Soydan, "Eşim Nilay Hanım ile birlikte oyumuzu kullanarak vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Başta aileme çok teşekkür ediyorum. Ardından seçim kampanyamız boyunca bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. Sıkılmadık el, çalmadık kapı bırakmadık. Herkesten Allah razı olsun. Mersinimiz için hayırlı uğurlu olsun" ifadesini kullandı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!