Yaylada tango

Güncelleme Tarihi:

Yaylada tango
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2017 15:24

Yaylada tango

Haberin Devamı

MERSİN’in merkez Mezitli İlçe Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mersin Devlet Opera ve Balesi'nin (MDOB) yaz konserinde tango dansı yaptı.
Mezitli Belediyesi’nin MDOB ile birlikte düzenlediği yaz konseri, Toros Dağları'ndaki Fındıkpınarı Yaylası'nda yapıldı. Şef Anıl Aydın yönetiminde, klasik batı müziği eserlerinin yanı sıra halk türkülerinin seslendirildiği konserde, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da sahneye çıktı. Sahnede tango yapan Başkan Tarhan'ın performansı ilgiyle izlendi. 
Etkinlikte bir açıklama yapan Tarhan, kırsal alanda yaşayan vatandaşları sanat ve sanatçıyla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek şunları söyledi:
"Belediye olarak kültür, sanat ve spor faaliyetlerine son derece önem veriyoruz. MDOB, sanatı halkın ayağına götürmek adına her türlü etkinliği düzenliyor. Bugün de çok önemli bir etkinlikte yanımızda oldular. Özellikle kırsal bölgelerimizde daha önce sanatsal etkinliklerle tanışmamış vatandaşlarımız ve çocuklarımıza yönelik sanatsal faaliyetlerimizi artırarak devam ettireceğiz. Önümüzdeki günlerde belediyemizin desteğiyle kırsal alanlarda yaşayan tüm herkesi Mersin Devlet Opera ve Bale sanatçılarımızla buluşturacağız,” 

MERSİN, (DHA)
FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!