Yardım Tırları Bayırbucak Türkmenleri İçin Yola Çıktı

Güncelleme Tarihi:

Yardım Tırları Bayırbucak Türkmenleri İçin Yola Çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2016 13:24

AK PARTİ MERSİN İL VE İLÇE TEŞKİLATLARI TARAFINDAN BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİ İÇİN DÜZENLENEN KAMPANYADA TOPLANAN 6 TIR DOLUSU YARDIM, DUALAR EŞLİĞİNDE YOLA ÇIKTI.

AK Parti Mersin il ve ilçe teşkilatları tarafından Bayırbucak Türkmenleri için düzenlenen kampanyada toplanan 6 tır dolusu yardım, dualar eşliğinde yola çıktı.
AK Parti Sosyal Politikalar Başkanlığı’nın organizesi ile il ve ilçe teşkilatları tarafından Bayırbucak Türkmenleri için 6 tır dolusu yardım toplandı. AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar ve İl Sosyal Politikalar Başkanı Veli Özer, il ve ilçe teşkilatlarının Bayırbucak Türkmenleri için topladıkları yardımları paketleyip tırlara yükleyerek Bayırbucak Türkmenlerine gönderdi.
Yardım kampanyasında emeği geçen partililere teşekkür eden AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar, “Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun da önemle üzerinde durduğu Bayırbucak Türkmen kardeşlerimize yardım kampanyası, AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığımız tarafından tüm illerde başlatılmıştı. Bir tarafta terör örgütü İŞİD, diğer taraftan Rus bombardımanın etkisi altında yerlerinden edilmiş Türkmen kardeşlerimiz var. Türkmen kardeşlerimizin açken biz burada elimiz kolumuz bağlı duramazdık. Bayırbucak’taki ihtiyaç sahiplerinin bir nebze olsun yarasına merhem olabiliyorsak ne mutlu bize" dedi.
Mersinlilerin, Türkmen kardeşlerinin dramına sessiz kalmadığını ve kampanya sürecince 6 tır yardım topladıklarını ifade eden Taşpınar, "Yardım tırlarının içerisinde konserve, kuru gıdalar, çocuk bezi gibi hijyenik malzemeler, tıbbi malzemeler, giysi ve ayakkabı, tekerlekli sandalye, ortopedi malzemeleri, çocuk maması ve battaniye gibi gıda ve giyecekler var. Bayırbucak Türkmenleri için başlattığımız yardım kampanyasına Mersinlilerin gösterdiği yoğun ilgiden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!