Başkan Can: Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır

Güncelleme Tarihi:

Başkan Can: Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2018 13:38

Başkan Can: Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır

Haberin Devamı

Tolunay DUMAN/TARSUS(MERSİN), (DHA) - MERSİN'de Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, "Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Bu bütün hemşehrilerimiz tarafından böyle bilinsin" dedi.
Başkan Can, Yanıkkışla Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek belediyenin hizmetlerini anlattı. Görev süresi boyunca 48 farklı hizmetin kullanıma girdiğini belirten Can, "Tarsusumuzda ayrım yapmadan çalıştık. Ayrım yapmadık, ayırmadık, ötekileştirmedik. Bütün insanlarımızı bir araya getirmek, kardeşliğimizi pekiştirmek için mücadele ettik. Çünkü şehrimizin önceliği huzur ve kardeşliktir. Bizlerin görevi huzurun, kardeşliğin, birliğin ve beraberliğin adresi olmaktır. Hizmetin gerçek adresi olmaktır. Hizmetle ilgili bir sıkıntımız yok. Biz hizmeti yaparız, çünkü biz bu işin çıraklığından geliyoruz. Çıraklığını yapmadığın bir işin ustalığını yapamazsın. Aynası iştir kişinin, lafa bakılmaz. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Bu bütün hemşehrilerimiz tarafından böyle bilinsin" dedi.
Toroslar Belediye Başkanı ve MHP Büyükşehir Belediye Başkanı Hamit Tuna ise "Görev yaptığımız 24 yıllık süre içerisinde insan biriktirmişiz. İnsanların hep yanı başında olmuşuz. Şevket Başkan 4 buçuk yılda başarmış. Gittiğimiz her köyde mutlaka izi var. Belediyecilik; dokunmaktır, yanında olmaktır, bölgesinde yaşayan insanları ailesi olarak kabul edip, her zaman yanında olmaktır" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Başkan Can ve Tuna, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!