Soydan’ın kampanya tanıtımına büyük ilgi

Güncelleme Tarihi:

Soydan’ın kampanya tanıtımına büyük ilgi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2024 19:26

Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan basın tanıtım toplantısını Mersin Divan Otel’de yoğun katılımla gerçekleştirdi. Yaklaşık 750 kişinin katıldığı toplantı büyük ilgi gördü. Soydan, “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye, Sayın Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan’a hayatımın sonuna kadar bir onur vesilesi sayacağım bu görevi şahsıma verdikleri için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Haberin Devamı

Toplantı salonunda yoğun alkışlarla karşılanan Soydan, “Mersin, benim doğup büyüdüğüm, eğitim aldığım, çalıştığım ve hizmetkârı olmaktan gurur duyduğum memleketim. Şehrin sorunlarını, ihtiyaçlarını, potansiyelini ve güzelliklerini çok iyi biliyorum. Bundan sonra en büyük hedefim, sizlere verdiğim sözleri tutmak ve Mersin’i hak ettiği yere taşımak olacaktır” diye konuştu.

Soydan’ın kampanya tanıtımına büyük ilgi

3 ANA TEMA ALTINDA 9 İLKEMİZ VAR

Soydan, proje ve hedeflerini ekonomi, tarım ve turizm başlıklı 3 ana temada özetledi. “Mersin Vizyonu” ekseninde tasarladıkları 9 ilkeyi de kamuoyuyla paylaşan Serdar Soydan, bu ilkeleri; “Dijital ve Akıllı Şehir Mersin”, “Planlı ve Dirençli Şehir Mersin”, “Ayrıştıran Değil, Birleştiren Şehir Mersin”, “Yatırım ve Lojistik Şehri Mersin”, “Herkes için Herkese Göre Belediyecilik”, “Yeşili ve Mavisi ile Yaşanabilir Şehir Mersin”, “İnsana Âşık Şehir Mersin”, “Canlıların Dost Şehri Mersin”, “Kültür ve Sanat Şehri Mersin” şeklinde ifade etti. Serdar Soydan, hedeflerinin daha gelişmiş, vizyon sahibi, daha yaşanabilir bir Mersin olduğunu söyledi. Soydan, 9 Mart tarihini işaret ederek; Cumhuriyet’in 100’üncü Yılı’nda 100 proje açıklayacakları büyük proje lansmanına da tüm Mersin halkını davet etti. Rakamlara bakıldığında Mersin’in limon, portakal, greyfurt, mandalina başta olmak üzere tüm narenciye üretimlerinde ilk sıralarda yer alması gerektiğini ifade eden Başkan Adayı Serdar Soydan, planladıkları projelerle bu çerçevede Mersin’i üst sıralara taşıyacaklarını söyledi. Son beş yılda Mersin’in geriye gittiğinin ifade eden Serdar Soydan, ‘bu duruma artık dur demenin zamanının geldiğini ve Mersin’in billboard ya da sosyal medya belediyeciliğini bırakıp vizyoner çalışmalara odaklanması gerektiğini’ vurguladı. Soydan, “Bu kent bırakın Türkiye’yi, sadece narenciye üretimi ile bile Akdeniz’in en önemli kentlerinden biri olmalıydı” dedi.

Haberin Devamı

Mersin’in sahip olduğu kültürel varlıklar ve inanç çeşitliliğinden bahseden Serdar Soydan, “Mersin’imiz UNESCO Dünya Kültür Varlıkları Geçici Listesi’nde 4 kültür varlığına sahip. Bunlar Saint Paul Kuyusu ve Kilisesi, Alahan Manastırı, Mamure Kalesi ve Kızkalesi. İnanç turizmi açısından müthiş bir potansiyel bu”dedi. Soydan, Mersin’in turizm hedeflerini dünya standartlarına taşıyacaklarını ifade etti. 9 ilkesini tek tek açıklayan Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, bu yolda herkesin desteğine ve duasına ihtiyacı olduğunu söyleyerek programını tamamladı.

Haberin Devamı

Soydan’ın kampanya tanıtımına büyük ilgi

Soydan’ın kampanya tanıtımına büyük ilgi

Soydan’ın kampanya tanıtımına büyük ilgi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!