Okul yoluna 'parke' istiyorlar

Güncelleme Tarihi:

Okul yoluna parke istiyorlar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2018 12:15

Okul yoluna 'parke' istiyorlar

Haberin Devamı

Murat SÖZERİ/MUT(Mersin), (DHA) - MERSİN'in Mut ilçesinde yaşayan vatandaşlar, kazıldıktan sonra mıcır dökülen okul yoluna parke taşı döşenmesini istiyor.
Pınarbaşı Mahallesi'ndeki Gazi İlkokulu'nun bulunduğu sokak, altyapı çalışmaları kapsamında Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekiplerce kazıldı. Asfaltlama işlemi yapılana kadar vatandaşların mağdur olmaması için de kazılan bölgeye mıcır döküldü. Yağışların başlaması ile çamur olan sokağın biran önce asfaltlanmasını isteyen Pınarbaşı, Cumhuriyet ve Yazalanı Mahallesi muhtarları, Büyükşehir Belediyesi'ni göreve davet etti.
Altyapı çalışmaları için belediyeye teşekkür eden Pınarbaşı Mahalle Muhtarı Yusuf Köğce, "Kazı yapılan bölümlerde oluşan çukurlar ve çamur nedeniyle sokağın biran önce düzenlenerek parke taşı yapılmasını istedik. Çok sayıda şikayetin gitmesi üzerine yetkililer alelacele buraya mıcırlı asfalt döktüler. Zemin sıkıştırması iyi yapılmadığı için de çukurlar oluştu. Burada binin üzerinde öğrenci öğretim görüyor. Bir de sakin olduğu düşünülerek ana asfalttan gitme yerine birçok sürücü bu yolu tercih ediyor. Yolun asfaltlanmasının ardından bir ay geçmeden çukurlar her yer çamur oluyor. Buraya acilen parke taşı döşenmesi gerekir" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!