Mut Belediyesi'ne AK Parti'den 11 aday adayı

Güncelleme Tarihi:

Mut Belediyesine  AK Partiden 11 aday adayı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2018 11:13

Mut Belediyesi'ne AK Parti'den 11 aday adayı

Haberin Devamı

Murat SÖZERİ/MUT(Mersin)(DHA) – MERSİN’in Mut ilçesinde, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Belediye Başkanlığı aday adaylığı için aralarında 2009 - 2014 yılları arasında Belediye Başkanlığı yapan Murat Orhan ile 2014 yerel seçimlerinde MHP İlçe Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Özkan’ın da bulunduğu 11 kişi başvurusunda bulundu.
AK Parti Mut İlçe binasında düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuşan ve Belediye Başkan aday adaylığı için başvuruda bulunan MHP eski ilçe Başkanı Mehmet Özkan, "Bundan sonraki siyasetimizde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşlığını ve AK Parti siyasetini kendimize hedef seçtik. Kendimizi siyaseten dolu, hazır ve yeterli görüyoruz. AK Parti kanalıyla ilçemize hizmetin daha iyi geleceğine inanıyoruz" dedi.
2014 yılı yerel seçimlerinde kendisine karşı çalışan eski MHP İlçe Başkanı Mehmet Özkan’a Ak Parti rozetini takan eski Belediye Başkanı ve aday adayı Murat Orhan da, kaybettiği 2014 yılı Belediye Başkanlığı seçimlerinden kendisinin de çıkardığı dersler olduğunu söyledi.

AK Parti’den Belediye Başkan aday adaylığı için başvuranlar arasında Murat Orhan Mehmet Özkan, Soner Solak, Sefa Çiftçioğlu, Mustafa Evren, Erdal Durna, Dr. Hüseyin Dirik, Durmuş Ali Şahin, Koral Parça, Ali Can ve Uğur Uğuz bulunuyor.
Aday tanıtım töreninde MHP’li Belediye Meclis Üyesi Rasim Uysal’da Ak Parti’ye katıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!