Engellilerin keyifli günü

Güncelleme Tarihi:

Engellilerin keyifli günü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2018 15:11

Engellilerin keyifli günü

Haberin Devamı

Murat SÖZERİ/MUT(Mersin)(DHA) – MERSİN’in Mut İlçesi’nde Ak Ali Küçük Özel Eğitim Uygulama Okulu tarafından Dünya Engelliler Günü kutlaması yapıldı.
Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda yapılan katılan engelli çocukları Nasrettin Hoca, Keloğlan, asker, polis, Cankız karakterlerinin karşıladığı kutlama programına; Mut Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Emniyet Müdür vekili Ali Serban, Milli Eğitim Müdürü Harun Gergin ile ilçe protokolü ve davetliler katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Ak Ali Küçük Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okul Müdürü Aydın Bütünay okullarında özel eğitim alanında farkındalık yaratan çalışmalar yapılmaya çalışıldığını belirterek, "Engelli kardeşlerimiz ve aileleriyle yakın iletişim kurarak onların toplumdan ayrıştırılmamaları ve hayatın içinde olmaları için gayret ediyoruz. Sadece Aralık’ta değil her zaman özel eğitimin yanında olunması en büyük dileğimiz" dedi.
Oku Müdürü Bütünay, çalışmalarına destek veren ilçe Kaymakamı Akyüz, Milli Eğitim Müdürü Gergin ve öğretmenlere teşekkür etti.
Daha sonra Mersin Yenişehir Yarenler Türk Halk Müziği Korosu tarafından türkü dinletisi sunuldu. Ak Ali Küçük Özel Eğitim Uygulama Okulu öğretmenlerinden Zeliha Korkmaz seslendirdiği 'Sunam' isimli türküyle seyircilerden yoğun alkış aldı. Konser kapanışında özel eğitim öğrencilerinin yapmış olduğu tablolar hediye edildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!