MSMMMO 28 yaşında

Güncelleme Tarihi:

MSMMMO 28 yaşında
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2018 18:13

MSMMMO 28 yaşında

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası kuruluşunun 28’nci yılının düzenlediği balo ile kutladı.
Divan Otel'de yapılan baloya Defterdar Hatice İşcen Ercoşman, Vergi Dairesi Başkanlığı Denetim Grup Müdürü Ahmet Tamer Yıldız, TÜRMOB Genel Başkanı Masis Yontan, Adana SMMM Odası Başkanı Ali Farsak, İzmir SMMM Oda Başkanı Yardımcısı Ömer Akbaş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kemal Çokakoğlu da katıldı.
Balonda söz alan Oda Başkanı Ömer Faruk Tokgöz, birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmenin önemine değinerek, "Geriye dönüp baktığımızda 28 yılı geride bıraktığımızı görüyoruz. Zamanı çok çabuk tüketiyoruz oysaki yerine koyamadığımız değerlerden biridir geçen zaman. Meslek camiası olarak çok yoğun bir süreci geride bırakırken, bir yandan bu sürecin içerisinde barındırdıklarıyla uğraşıyor, bir yandan da asli sorunlarımızı çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz. Hukuki dayanağını Anayasanın135’nci maddesinden alan, 1989 yılında 3568 sayılı Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik kanunu ile kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek birliğiyiz" dedi.
Konuşmanın ardından 28’nci yıl pastası da Oda Başkanı Tokgöz, oda kurullarında görev alan yöneticiler, TÜRMOB Genel Başkanı Masis Yontan, Adana SMMM Odası Başkanı Ali Farsak, İzmir SMMM Oda Başkanı Yardımcısı Ömer Akbaş birlikte kesti.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!