MİY sevdalıları iftarda buluştu

Güncelleme Tarihi:

MİY sevdalıları iftarda buluştu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2017 11:48

MİY sevdalıları iftarda buluştu

Haberin Devamı

MERSİN İdman Yurdu Genç Taraftarlar Derneği, iftar yemeğinde buluştu.
Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan Mersin İdman Yurdu Meydanı'nda verilen iftara taraftar gruplarının yanısıra vatandaşlar da katıldı. Kırmızı laciverte gönül vermiş isimler, kulüp arması altında iftar yaptı. 
Bazı taraftarlar, ''Sözde onursal başkanlar nerede?'', ''Cumhurbaşkanının fotoğraf karesine girmek için poz veren yöneticiler nerede?'' yazılı dövizler taşıdı. Yönetimin de eleştirildiği yemekte, hayatını kaybeden taraftarlar da anıldı.
İftarın ardından konuşan Genç Taraftarlar Derneği Onursal Başkanı Alaaddin Bulut, Vali Özdemir çakacak ve yöneticilere çağrıda bulunarak, ''Spor kardeşliktir. Kardeşlik çatısı altında bu taraftarın birleşmesi, devamlılığı için kulübümüze sahip çıkmaları gerekiyor. 92 yıllık çınarımız maalesef can çekişiyor. Bununla ilgili sayın Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, şehrin ileri gelenleri bir araya gelerek birlikte güzel bir yönetim oluşturarak kulübümüze sahip çıkmalarını istiyoruz. Mersin'de para kazanan isim ve kuruluşlara da sesleniyoruz, bu kulübe sahip çıkın'' dedi. 

İbrahim MAŞE/ MERSİN, (DHA)
(FOTOĞRAF)

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!